.png)
.png)
.png)
dangol napisał(a):Zastanawiam się Popielu nad tym, dlaczego za swój konflikt z Januszem (nie wnikam - słuszny czy nie) chceszukarać innych forumowiczów? Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo liczne Twoje posty świadczą o tym, że chętnie udzielasz wskazówek (naprawdę dobrych) tym, którzy pomocy szukają... Przecież Twoja relacja z pewnością może być pomocna
wielu osobom.
W wątki "konfliktowe" nie każdy zagląda, bo niektórym po prostu nie odpowiada panująca tam atmosfera, natomiast taki "nowy" tytuł relacji na pewno intryguje! Koniecznie musisz oznajmić wszystkim korzystającym z forum, że nie znosisz Janusza? Trochędziecinnie to wygląda (zabieram zabawki i idę do domu) i zaburza moje pozytywne mniemanie o Tobie...
A z tym zawieszaniem relacji tak do końca konsekwentny nie jesteś, chyba tyko pierwszą jej stronę potraktowałeś zaporowo, na pozostałych jest i treść, i fotki
trochę Twoich wspomnień można więc jednak wykorzystać
planując tegoroczne cro-wakacje. A tę jedną pierwszą stronę możesz szybko odwiesić
, więc nie daj się długo prosić
.png)
alessandro1977 napisał(a):Nie chciałbym tutaj nikogo bronić ale...czy Admin uważa, że tylko Popiel lub jego pokroju są źli ? Tak jak wspominaliśmy - sam to przyznałeś - są równi i równiejsi...patrzysz tylko na błędy popełniane przez ludzi młodszych i Tobie nieznajomych, jeżeli chodzi o znajomych to nie odważysz się dać kartki...na moje ostatnie komunikaty pozostałeś głuchy...to już sprawa nieaktualna bo spór chyba w odpowiednim miejscu wyjaśniłem sam z moondkiem i wiem, że trochę mnie poniosło.. czy jednak tylko mnie ?
alessandro1977 napisał(a):...myślę, że takich z inną wizją forum jest wielu ale nie każdy ma odwagę powiedzieć tego o czym myśli...jak ktoś jednak ma taką odwagę to trzeba wytępić...
.png)
dangol napisał(a):A z tym zawieszaniem relacji tak do końca konsekwentny nie jesteś, chyba tyko pierwszą jej stronę potraktowałeś zaporowo, na pozostałych jest i treść, i fotki
.png)
jan_s1 napisał(a):A ja nie bardzo rozumiem, jaki związek mogą mieć złośliwości Janusza (choćby i największe) z zawieszeniem relacji. Może gdzieś czegoś nie doczytałem - bardzo będę Ci wdzięczny, jak mnie nieco oświecisz.![]()
Ps. A relacja naprawdę dobra.
.Janusz Bajcer napisał(a):Wielka szkoda, że fajną relację autor zawiesił![]()
Mam nadzieję, że to tylko czasowo i kiedyś przeczytają ją inni użytkownicy forum.
dangol napisał(a):...liczne Twoje posty świadczą o tym, że chętnie udzielasz wskazówek (naprawdę dobrych) tym, którzy pomocy szukają...
dangol napisał(a):A z tym zawieszaniem relacji tak do końca konsekwentny nie jesteś, chyba tyko pierwszą jej stronę potraktowałeś zaporowo, na pozostałych jest i treść, i fotki
planując tegoroczne cro-wakacje. A tę jedną pierwszą stronę możesz szybko odwiesić
, więc nie daj się długo prosić
admin1 napisał(a):I masz rację, bo Janusz właśnie taki jest, a z Popielem poszło o zdjęcie konserwy...
admin1 napisał(a):Niestety problem polega na tym, że w Popielu ta złość narasta. Popiel ma swoją utopijną wizję forum jako coś zbliżonego do wikipedii i za wszelką cenę tę wizję realizuje. Każdy kto zrobi tak zwany "OFFTOP" staje się automatycznie jego wrogiem.
O co chodzi w tym temacie pewnie już nikt się nie dowie.Wiadomo jak Janusz się zjawia ze swoimi dziecinnymi wstawkami to rozwala każdy temat.Dlatego apeluję .!!!! Nie piszcie .!!! Nie prowokujcie modratora Janusza.Na każdy Wasz post Janusz ma link, obrazek i złotą myśl i cytat.
Dlatego cicho sza.
admin1 napisał(a):Ja już nie nadążam z usuwaniem Postów Popiela zawierających złośliwości wobec innych użytkowników forum (ostatnio padło na Plumka).
admin1 napisał(a):Choć nie ukrywam, że jest to dla mnie rozwiązanie ostateczne. Dlatego jeszcze raz proszę Popiela o zastosowanie się do reguł tu panujących i przez zdecydowaną większość akceptowanych.
admin1 napisał(a):lubelski napisał(a):...w takim razie proszę o wykreślenie mojego profilu z forum i usunięcie moich postów żegnam...
Szanuję Twoją decyzję ale prośby spełnić nie mogę. Nie ma takiego zwyczaju, ani możliwości technicznych.
Wolno Ci nie darzyć sympatią Janusza czy innych użytkowników forum, wolno Ci o tym napisać, ale raz.
.png)
.png)
adam11 napisał(a):Popiel na jakiego chu.. takie nerwy i posty nie pisze tutaj tylko na "Popiela" lecz wszystkich ... : | , zacznijmy się interesować sprawami które ; | mają coś wspólnego z cro .. a nie bzdurami .. , a konflikty załatwiajcie sobie na gg
tyle w temacie, Pozdrav Popiel i Janusz !
Jeśli nie darzysz Janusza sympatią na forum , to nie pisz z nim , on nie będzie z tobą . Ja tak miałem po krótkiej wymianie zdań z Zebikiem .. jednak po paru dniach stwierdzialem .. że to moja.. wina .. bo fakt.. miał prawo wyrazić swoje zdanie .. nie podobało mu się radio , proste.. powinienem to przyjąć z godnością , a zachowałem się jak małe dziecko .. i przepraszam go za tamte słowa..
.png)
Popiel napisał(a):adam11 napisał(a):Popiel na jakiego chu.. takie nerwy i posty nie pisze tutaj tylko na "Popiela" lecz wszystkich ... : | , zacznijmy się interesować sprawami które ; | mają coś wspólnego z cro .. a nie bzdurami .. , a konflikty załatwiajcie sobie na gg
tyle w temacie, Pozdrav Popiel i Janusz !
Jeśli nie darzysz Janusza sympatią na forum , to nie pisz z nim , on nie będzie z tobą . Ja tak miałem po krótkiej wymianie zdań z Zebikiem .. jednak po paru dniach stwierdzialem .. że to moja.. wina .. bo fakt.. miał prawo wyrazić swoje zdanie .. nie podobało mu się radio , proste.. powinienem to przyjąć z godnością , a zachowałem się jak małe dziecko .. i przepraszam go za tamte słowa..
No akurat Twoich porad tu oczekiwałem.
W Twoim radyjku też był mój jeden post. Muzyka nie dla mnie, lecz szczerze życzyłem Ci powodzenia w rozwijaniu swojej pasji radiowca. I co było przez kilka stron?
Możesz powiedzieć jak sie załatwia, by na kilku stronach powyzywać, prowokować innych, dostać żółtą kartkę, a po chwili posty znikają? Wielu będzie wdzięcznych.
.png)
adam11 napisał(a):Popiel .. mam na myśli . że nie potrzebne to jest .. , tak w sprawie radia.. przesadziłem lecz się przyznaje.. a na gg jakoś nie byłeś taki nie miły czemu? Nagle na forum inny człowiek dlaczego? Przecież to ty pierwszy do każdego pisałeś na gg.. do mnie Janusza.. itp.. a później co ? .. Nagle wielki przeciwnik
.png)
Popiel napisał(a):adam11 napisał(a):Popiel .. mam na myśli . że nie potrzebne to jest .. , tak w sprawie radia.. przesadziłem lecz się przyznaje.. a na gg jakoś nie byłeś taki nie miły czemu? Nagle na forum inny człowiek dlaczego? Przecież to ty pierwszy do każdego pisałeś na gg.. do mnie Janusza.. itp.. a później co ? .. Nagle wielki przeciwnik
A gdzie znikło "ciebie też przepraszam"?
Nie zamierzam z Tobą dyskutować. Z Tobą, lub z osobą, która Ci podkłada te słowa. Spełniłem kiedyś Twoją prośbę i z Twojego tematu usunąłem zdjęcie. Proszę Cię o zakończenie tej dyskusji.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.