Już sobie popisali?
jan_s1 napisał(a):A ja nie bardzo rozumiem, jaki związek mogą mieć złośliwości Janusza (choćby i największe) z zawieszeniem relacji. Może gdzieś czegoś nie doczytałem - bardzo będę Ci wdzięczny, jak mnie nieco oświecisz.
Ps. A relacja naprawdę dobra.
Taki. Przez kilka ostatnich dni prowokacje by wywołać złość, wkurzyć i pozbyć się z forum.
W
tym temacie drwiny moderatora.
Następnie były te uśmieszki
Janusz Bajcer napisał(a):Wielka szkoda, że fajną relację autor zawiesił
Mam nadzieję, że to tylko czasowo i kiedyś przeczytają ją inni użytkownicy forum.

.
Napisałem prośbę by usunąć ten post i pozostałe i nie życzę sobie następnych postów Pana Bajcera w mojej relacji. Zero odpowiedzi.
Po dwa jaki ma sens trzymanie tu swojej relacji, jak admin tylko czeka by mnie wywalić z tego forum. Jak wówczas odpowiesz na zadane pytanie forumowicza?
........................
janniko, jak brakuje argumentów to odpowiedź jest jak dla lubelskiego np. w tym temacie do którego link podałem wyżej.
.......................
dangol napisał(a):...liczne Twoje posty świadczą o tym, że chętnie udzielasz wskazówek (naprawdę dobrych) tym, którzy pomocy szukają...
To akurat nie liczy się na tym forum, albo przestało mieć znaczenie.
dangol napisał(a):A z tym zawieszaniem relacji tak do końca konsekwentny nie jesteś

, chyba tyko pierwszą jej stronę potraktowałeś zaporowo, na pozostałych jest i treść, i fotki

trochę Twoich wspomnień można więc jednak wykorzystać

planując tegoroczne cro-wakacje. A tę jedną pierwszą stronę możesz szybko odwiesić

, więc nie daj się długo prosić

Nikt nie pisze tu relacji dla siebie. Na pierwszej stronie była właściwa treść, a później to już takie tam bajdurzenie.
.......................
admin1 napisał(a):I masz rację, bo Janusz właśnie taki jest, a z Popielem poszło o zdjęcie konserwy...
Właściwie...
Kto Ci szanowny adminie to podpowiedział? Może pora zmienić donosicieli? Bez obrazy.
admin1 napisał(a):Niestety problem polega na tym, że w Popielu ta złość narasta. Popiel ma swoją utopijną wizję forum jako coś zbliżonego do wikipedii i za wszelką cenę tę wizję realizuje. Każdy kto zrobi tak zwany "OFFTOP" staje się automatycznie jego wrogiem.
Dobrze wiesz o co chodzi. alessandro1977 przypomniał słowa, w które długo nie mogłem uwierzyć.
Tak zwany "OFFTOP" i ja popełniam. Tylko...
O co chodzi w tym temacie pewnie już nikt się nie dowie.Wiadomo jak Janusz się zjawia ze swoimi dziecinnymi wstawkami to rozwala każdy temat.Dlatego apeluję .!!!! Nie piszcie .!!! Nie prowokujcie modratora Janusza.Na każdy Wasz post Janusz ma link, obrazek i złotą myśl i cytat.
Dlatego cicho sza.
admin1 napisał(a):Ja już nie nadążam z usuwaniem Postów Popiela zawierających złośliwości wobec innych użytkowników forum (ostatnio padło na Plumka).
Co do tego postu. Kiedyś podobne "złośliwości" jakoś odbierałeś z humorem. Przypomnę również jaką mi aferę zrobiłeś w temacie
toples, gdy po słowach kjedi "Ty oczywiście masz 18 lat, biceps kolo 40, klata i zamiast brzuszka kaloryferek." dopisałem "Wypisz wymaluj Janusz". Post z humorem dla rozprężenia kości po dłuższym przebywaniu w dziale o apartamentach. Jak widać można było dać odpowiedź również z humorem "18 lat OK ale dodaj 20, biceps + 4,5 cm a na brzuszek jeszcze żadna nie nażekała" lub po prostu go olać. No ale to był mój post.
admin1 napisał(a):Choć nie ukrywam, że jest to dla mnie rozwiązanie ostateczne. Dlatego jeszcze raz proszę Popiela o zastosowanie się do reguł tu panujących i przez zdecydowaną większość akceptowanych.
Miałem nawet sam zaproponować, że jeżeli tak bardzo moje posty przeszkadzają, to w wolnej chwili wymażę wszystkie. Usunąć nie mogę, a sam również dałeś taką odpowiedź:
admin1 napisał(a):lubelski napisał(a):...w takim razie proszę o wykreślenie mojego profilu z forum i usunięcie moich postów żegnam...
Szanuję Twoją decyzję ale prośby spełnić nie mogę. Nie ma takiego zwyczaju, ani możliwości technicznych.
Po dwa napisałeś również...
Wolno Ci nie darzyć sympatią Janusza czy innych użytkowników forum, wolno Ci o tym napisać, ale raz.
...i miało to dotyczyć wszystkich. Rozumiem, iż nie admina, bo już przynajmniej dwa razy usłyszałem od admina "nie lubię Cię". Znów jest admin niekonsekwentny, ale ja to rozumiem. Kogoś trza.
Wystarczyło spełnić moją małą prośbę, ale po co? Lepiej doprowadzić do takiej sytuacji, by usunąć czyjąś pracę i pozbyć się z forum tych, którym nie podoba się "równi i równiejsi".
Jak odpisałem Sławkowi "Chodziło tylko i wyłącznie o to, by nie było właśnie "My" i "Tamci".
Pozdrawiam