.Popiel napisał(a):Już sobie popisali?jan_s1 napisał(a):A ja nie bardzo rozumiem, jaki związek mogą mieć złośliwości Janusza (choćby i największe) z zawieszeniem relacji. Może gdzieś czegoś nie doczytałem - bardzo będę Ci wdzięczny, jak mnie nieco oświecisz.![]()
Ps. A relacja naprawdę dobra.
Taki. Przez kilka ostatnich dni prowokacje by wywołać złość, wkurzyć i pozbyć się z forum.
W tym temacie drwiny moderatora.
Następnie były te uśmieszkiJanusz Bajcer napisał(a):Wielka szkoda, że fajną relację autor zawiesił![]()
Mam nadzieję, że to tylko czasowo i kiedyś przeczytają ją inni użytkownicy forum.
Wybacz Popielu, ale zupełnie mnie nie przekonałeś. Miewałeś na tym forum bardzo cięty język, ale chciałeś, żeby adresaci przyjmowali to, jako dobry żart. Dlaczego nie chcesz tak samo potraktować pewnych wypowiedzi pod własnym adresem?
Chcesz być mistrzem pisania między wierszami, ale jeśli doszukujesz się złośliwości w pochwale Twojej relacji dokonanej przez Janusza, to w swoim czytaniu między wierszami posuwasz się jakby za daleko.
Dlaczego tak często doszukujesz się złośliwości, złej woli i ataków na Twoją Osobę, skoro jeśli one nawet czasem występują, to trudno jest określić, co było pierwsze - kura, czy jajko.
W sporze zebika z adamem11 stanąłem po stronie zebika. Widzę, że adam11 przemyślał sprawę i przyznał się do błędu. I nie wnikam w to, czy zrobił to absolutnie szczerze, czy w celach "marketingowych". Ważne, że to zrobił, bo umieć się przyznać do błędu jest wielką rzeczą. Nie każdy to potrafi.
Na koniec przyznam Ci rację w jednym temacie: historia żółtej kartki adama11 nie powinna się zdarzyć, a jeśli już się zdarzyła, to wystarczyło napisać jedno zdanie - np sorry, pomyłka.
Jeśli potraficie - skończcie te przepychanki. Tak będzie lepiej.
Pozdrawiam. Jan.

.png)
.png)
.png)