Fajne zdjęcia, świetna relacja, ciepłe wspomnienia....Nie mam żadnego zdjęcia ze znakami drogowymi
.png)
Fajne zdjęcia, świetna relacja, ciepłe wspomnienia.....png)
Popiel napisał(a):Nie rozumiałem ale mówiła chyba, że ten jest najlepszy, przy czym sympatycznie się uśmiechała. To był ten, który mi najbardziej odpowiadał z obrazka w internecie i faktycznie okazał się godny swojej ceny.
Popiel napisał(a):Kilka metrów niżej stoją droższe domy. Przepiękne wille z dużymi tarasami na których nikt nie jadł ani śniadania ani obiadu. Kolega nazywał je patelniami, słoneczko prażyło na nich ostro. Zapewne posiadają klimatyzację ale to nie dla mnie. Nie chodzi, że były droższe i mieszkali w nich Niemcy ale o to, że klimat Chorwacji jest taki, że można się do niego szybko przyzwyczaić i nie potrzeba przeziębiać sobie gardła.
Popiel napisał(a):Kaski, kapoki i do wioseł.
Popiel napisał(a):Atrakcją podczas spływu są skoki z kilkumetrowej skały. Parę śmiałków się znalazło. W tym miejscu szacunek dla kolegi Bartka. Po tym wyczynie jego uśmiech bezcenny![]()
.png)
.png)
msz napisał(a):możecie mi powiedzieć czy w Marusici po wejściu do wody jest od razu głęboko czy może są jakieś większe płycizny?
.png)
Popiel napisał(a):msz napisał(a):możecie mi powiedzieć czy w Marusici po wejściu do wody jest od razu głęboko czy może są jakieś większe płycizny?
Jest nie tylko głęboko. Jak to przy skalistych brzegach, 3 metry płytko i przepaść. Sam bym nie ryzykował kąpieli! Lepiej omijać to miejsce!
.png)
.png)
Popiel napisał(a):msz Relacja moja wystarczająco dokładnie opisuje brzeg i wioskę Marusici. Ten temat był już przerabiany i uważam za zakończony. Podzieliłem się wrażeniami i spędziłem nad relacją kilkanaście godzin, ale jak się nie chce najpierw przeczytać to Twoja sprawa.
Wszystko masz na tacy, ja tak nie miałem, a decyzję musisz podjąć sam.
A jak nie znalazłeś plaż, bo może ich tam nie ma, to proponuję odwiedzić Mimice, a najlepiej Omis lub w drugą stronę czyli Baśkę lub Makarską. Tam plaże widać z daleka i zawsze spotkasz na nich ludzi.
Pozdrav
.png)
.png)
.png)
JacYamaha napisał(a):Nie znalazłem żadnego kampingu w Marusici....
.png)
SVIBANJ napisał(a):Z prawdziwą przyjemnością przeczytałem sobie Twoją relacje raz jeszcze![]()
Czy możesz mi powiedzieć,czy w Marusici jest jakaś szansa na wypoczynek pod namiotem. Z Twojej relacji i fotek wynika,że wieś jest dosyć "ciasno spakowana" więc na kamp nadzieje raczej małe,ale może jest jakieś mini pole namiotowe w ogrodzie albo coś w ty stylu ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.