Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wróciłem z Vodic

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
natuchna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) natuchna » 30.07.2009 09:39

okolice hotelu Punta odradzam do zamieszkania, daleko do najlepszej plazyuw okolicy , żwirkowej. Najlepsze miejsce to okolice Hotelu Olimpia, mam fajny adresik na apartamenty w super w villi , jesli kogos interesuej podam telefon.
szpecgos
Croentuzjasta
Re: VODICE - opinie,apartamenty etc...

Nieprzeczytany postnapisał(a) szpecgos » 30.07.2009 10:52

s3bool napisał(a):Witam
Wybieram się ze znajomymi do miejscowości Vodice.
Czy ktoś z forumowiczów był w tej mieścinie?
Podsuńcie jakieś adresy apartamentów czy jakiś biur informacji turystycznej.
Proszę również o informację jak tam jest, jak wygląda życie nocne,puby,knajpy,dyskoteki no i oczywiscie plaża;)
Z góry dziękuję za wszystkie informacje. :D

Plaża na fotkach wyżej w sezonie dość tłoczno ale jak się pójdzie w stronę Tribunj albo Srimy to jest spokojniej.
Życie nocne raczej dość mocno rozwinięte - sporo ciekawych miejsc gdzie można wyjść - mnie najbardziej przypadł do gustu longue bar zaraz przy plaży niedaleko hotelu Punta - bar chillout - taki z poduszkami i baldachimami - spokój i relaks ale jest sporo miejsc gdzie jest głośno i się sporo dzieje.
Jeśli interesują Cię typowe imprezy to 2 km od Vodic w stronę Sibenika jest klub Hacienda - dość ciekawy ale nie wybierają się tam wcześniej jak o 24-1 bo do tej godziny praktycznie nikogo nie ma.
Agencja turystyczna jest na głównym placu w Vodicach ale nie polecam z niej korzystać - lepiej zapytać jakiś Chorwatów o nocleg. Wygląda to tak, że Chorwaci u których mi mieliśmy nocleg byli zgłoszeni w agencji i jak my zostaliśmy to byli wypisać, że mają wolne miejsca - przez agencję zapłacisz po prostu trochę więcej.

Pozdrawiam.
Mirras
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mirras » 31.07.2009 08:20

Pioszczep

Ponieważ wybieram się do Vodic z miła chęcią poproszę o namiar na twoją kwaterę na pw: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pawelp32
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelp32 » 04.08.2009 19:34

witam
ja rowniez wybieram sie do vodic ok.15.08
prosze powiedzcie ile placicie za apartamenty i jesli moge prosic o sprawdzone adresy to poprosze na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
pawel :oops:
PawełW
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) PawełW » 05.08.2009 14:54

Generalnie, im bliżej Srimy tym lepiej. Takie jest moje zdanie.
Jest tam bardzo przyzwoita plaża ( choć niewielka ) i zdecydowanie mniej obłożona niż te w Vodicach. Piasek.
My, mieszkaliśmy w Vodicach na Ante Policka. Apartament super, niestety już do października zajęty. :(
Raptem 400m od portu, a wieczorem kompletny spokój i cisza. Na tej ulicy jest jeszcze kilka apartamentów, więc mogę polecić jako okolicę i dobrą bazę wypadową.

My, nie lubimy siedzieć w jednym miejscu, więc zwiedzaliśmy różne plaże.
Polecam na dużym campie przed Primosten i kameralne żwiróweczki pomiędzy skałkami w Bilo. Cud-miód. :wink:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 04.01.2010 22:21

ja się dołaczam do próśb o namiary na apartman :)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone