.png)
.png)
Jak z "napojami", czy punkt 23.00 i koniec polewania czy można było coś na zapas
Hej,byłeś może na wysepce Proizd?,jeśli tak to wal wszystko co wiesz (jakie plaże,czy jest dużo ludzi,ile kosztuje przeprawa,jak często pływają taryfy,itp.)
.png)
mała 11 napisał(a):właśnie miałam dylemat czy wybrać miasteczko vela luka czy stari grad. Jakie są plaże w vela luka?? Czy bardzo jest nudno bo słyszałam że nic tam się nie dzieje. No i oczywiście jak prezentuje się hotel?? Dzięki POZDR.![]()
![]()
![]()
.png)
Sitek napisał(a):Witam
Wybieramy się do Adrii we wrześniu i prosiłbym Cię o jakieś uwagi co do pobytu, czy coś było nie tak? Którą przeprawą promową udaliście się na wyspę? Jak z "napojami", czy punkt 23.00 i koniec polewania czy można było coś na zapas? W jakich cenach wypożyczenie rowerków, czy jakiejś łodki? Jakieś fajne plaże w okolicy? Dzięki za wszelki istotnie iformacje i pozdrwiam
Sitek
.png)
.png)
Sitek napisał(a):Witam
Mam jeszcze jedno pytanko do "Adriowców", mianowicie:
Jakie są godziny posiłków (śniadanie obiad kolacja) no i czy pomiędzy tymi godzinami da się coś przekąsić w ramach all incl. czy trzeba płacić?
Pytam bo pewnie się bedziemy szwędać tu i tam i nie zawsze trafimy na obiad czy śniadanie
Pozdrawiam
Sitek
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne