Witam!
Właśnie wróciłem z Orebica, a właściwie z Perny 5 km. za Orebicem. Jechalem przez Bośnię. Służę informacjami.
Pozdrawiam[/list]
.png)
.png)
wojtek51 napisał(a):Jadę do Orebicia 19.08. Napisz coś na temat tamtejszych plaż - słyszałem, że na plażach w tamtej okolicy są małe kulkijakieś mazi (mazut?). Ponoć plaża Trstenica to plaża piaszczysta......
.png)
.png)
.png)
iwonqua napisał(a):Witam
W sierpniu zamierzamy wybrać się do miejscowości Orebić. Przeczytałam kilka wypowiedzi na forum i mam sprzeczne uczucia. Czy ze względu na to że spędziłeś tam swoje wakacje mógłbyś mi jakoś pomóc i powiedzieć parę rzeczy o Orebić? Będziemy mieszkać w apartamentach Ina (może słyszałeś?). Czy naprawdę warto tam jechać czy może szukać czegoś gdzie indziej? Bardzo proszę o pomoc, gdyż ma to byc nasza pierwsza wyprawa na Chorwację i nie chcę się rozczarować jeśli mam jeszcze jakieś możliwości wyboru. I jeszcze jedno. Czy słyszałeś coś o tym, że droga przez Bośnię i Hercegowinę udostępniana jest tylko przez okres wakacyjny? (mam nadzieję że to tylko bzdurne informacje). Bardzo proszę o kontakt i parę zdjęć jeśli możeszna adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
W sierpniu zamierzamy wybrać się do miejscowości Orebić. Przeczytałam kilka wypowiedzi na forum i mam sprzeczne uczucia. Czy ze względu na to że spędziłeś tam swoje wakacje mógłbyś mi jakoś pomóc i powiedzieć parę rzeczy o Orebić? Będziemy mieszkać w apartamentach Ina (może słyszałeś?). Czy naprawdę warto tam jechać czy może szukać czegoś gdzie indziej? Bardzo proszę o pomoc, gdyż ma to byc nasza pierwsza wyprawa na Chorwację i nie chcę się rozczarować jeśli mam jeszcze jakieś możliwości wyboru. I jeszcze jedno. Czy słyszałeś coś o tym, że droga przez Bośnię i Hercegowinę udostępniana jest tylko przez okres wakacyjny? (mam nadzieję że to tylko bzdurne informacje). Bardzo proszę o kontakt i parę zdjęć jeśli możeszna adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
.png)
.png)
iwonqua napisał(a):........Co do pytania Slapola to faktycznie moje pytanie kierowałam do Kawy ale będę wdzięczna za wszelkie wskazówki np. o drogę. Jeśli chcielibyśmy jak najszybciej dojechać do celu to czy jadąc z Krakowa powinniśmy przejeżdżać przez Słowację czy Czechy? (przepraszam za moje pytanie ale w tej dziedzinie jestem totalnym laikiem).
Pozdrawiam
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne