Jakby co to będę miał dwie winiety miesięczne na Czechy (dla dwóch aut) do odsprzedania
W zeszłym roku identyczne zamówienie przyszło do domu po 4 dniach od daty zamówienia...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
valverde20 napisał(a):A ja się na nich naciąłem. Wysłałem już 4 maila (2 ze skrzynki i dwa z ich formularza kontaktowego) i dalej bez odpowiedzi co z moja przesyłką. Zamówienie złożone 28.06. i ani widu ani słychu (mam tylko fakturę od nich). Ostatni raz u nich zmawiam. Spróbuję jakoś kasę odzyskać, ale ze względu na absolutny brak kontaktu wiele sobie nie obiecuję...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
pawel_nowy napisał(a):valverde20 napisał(a):A ja się na nich naciąłem. Wysłałem już 4 maila (2 ze skrzynki i dwa z ich formularza kontaktowego) i dalej bez odpowiedzi co z moja przesyłką. Zamówienie złożone 28.06. i ani widu ani słychu (mam tylko fakturę od nich). Ostatni raz u nich zmawiam. Spróbuję jakoś kasę odzyskać, ale ze względu na absolutny brak kontaktu wiele sobie nie obiecuję...
Obstawiam opcje że nie zaznaczyłeś terminu dostarczenia przesyłki. Przesyłka dotrze na kilka dni przed wyjazdem.
Zawsze zamawiam na tolltickets.com i nigdy nie miałem problemu. Wystarczy dobrze przeczytać to co jest napisane na stronie i zaznaczyć odpowiednie kwadraciki![]()
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi