napisał(a) baunty » 07.02.2025 17:49
damianisko5 napisał(a):Zaglądający tu wiedzą, że większość info pochodzi z flashcore.
Świetne kopiuj/wklej - oczywiście, sam nie piszę tych artykułów, info znajduję w necie na stronach poświęconych tenisowi.
Dziś gra Hubert i inni zawodnicy, panie też. Napisz coś ciekawego co się wydarzyło na kortach, chętnie poczytam. Nie omieszkaj podać źródła wiadomości.
Nie wiem kto tu zagląda i kto wie skąd kopiujesz teksty.
Skąd Ty masz informacje, że "zaglądający tu" wiedzą skąd kopiujesz teksty.
Skąd masz informacje, że ktoś tu zagląda i czyta Twoje kopiuj/wklej
pomijając sporadyczne przypadki, jak teraz ja zajrzałem Co do napisania czegoś.....tak zaspamowałeś wątek, że nie chce się tu zaglądać, a co dopiero pisać
to moja subiektywna opinia jak zresztą widzisz, praktycznie tylko Ty tu piszesz.
być może nadmiar kopiuj/wklej ma na to istotny wpływ, bo ktoś Ci coś dawniej o tym tu napisał Dawniej wątek tenisowy zdecydowanie lepiej funkcjonował
.być może dzięki mniejszej ilości kopiuj/wklej Moim zdaniem, forum to jest bardziej miejsce do dyskusji, a nie robienia "wklejanek", które jak sam widzisz, raczej nie zachęcają do dyskusji w wątku, a być może wręcz go wykończyły.
Gdzieś tam komuś (
nie wiem, czy mogę podać nick rzuciłem propozycję, aby zrobić typerkę na najważniejsze turnieje tenisowe.
Może by to wypaliło...