Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Whisky

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.02.2011 21:34

anakin napisał(a):Oj,mylisz się okrutnie!
Te o których mówię nadają się jak najbardziej.
Zero skutków ubocznych dnia drugiego :!: :D

Chyba kufa , wszystko zależy od organizmu , jednemu nic nie będzie , drugi będzie zdychał następny cały dzień.
Następny dzień po "łyskaczu" wypitym w nadmiernych ilościach jest dla mnie katorgą , po "czyściutkiej" wstaję rano jak nowo narodzony. :D
Najważniejsze by nie mieszać ,alkoholi które mają sponiewierać , a już tym bardziej sięgać po "utrwalacz" .....no , ale o tym chyba każdy wie..... :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.02.2011 21:38

maniust napisał(a):Następny dzień po "łyskaczu" wypitym w nadmiernych ilościach jest dla mnie katorgą , po "czyściutkiej" wstaję rano jak nowo narodzony. :D

No to ja mam dokładnie ODWROTNIE :!: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:39

Maniust - spróbuj nawet jak wypijesz wiaderko rano będziesz jak "młody Bóg" :D :D :D

Obrazek
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 06.02.2011 21:39

Polecam whisky z "Biedronki", serio :). Nazywa się chyba "Golden Loch" czy jakoś tak.

Zrobiliśmy kiedyś ze znajomymi taki minitest konsumencki. Kupiliśmy trzy butelki whisky (-ey): czerwony Johnnie Walker, "biedronkowa" i chyba "Teacher's". Pijący nie wiedzieli, co piją - wiedział tylko rozlewający. I co? Zdecydowanie najlepsze opinie zebrała "Golden Loch" ;). Tak więc: albo daleko nam do znawców, albo płacimy za etykietę.

Mnie najbardziej smakują Jack Daniels, Ballantines i Jameson. Niezły jest też irlandzki Bushmills i Jack Daniels Gentleman.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:43

Krzychooo napisał(a):
Zrobiliśmy kiedyś ze znajomymi taki minitest konsumencki.

..zebik..misiaczku pluszowy..to jest pomysła...nie :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:45

lubelski napisał(a):
Krzychooo napisał(a):
Zrobiliśmy kiedyś ze znajomymi taki minitest konsumencki.

..zebik..misiaczku pluszowy..to jest pomysła...nie :?:

Z Tobą to choćby paralotnią w pałac kultury i nauki. Kiedy już jechać czy w następny weekend.

:D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:46

..no weekend majowy, pierwszy....drugi zlot przeca.... :wink: ..chyba że nam wcześniej wyjdzie.... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:48

Krzychooo napisał(a):Polecam whisky z "Biedronki", serio :). Nazywa się chyba "Golden Loch" czy jakoś tak.

Zrobiliśmy kiedyś ze znajomymi taki minitest konsumencki. Kupiliśmy trzy butelki whisky (-ey): czerwony Johnnie Walker, "biedronkowa" i chyba "Teacher's". Pijący nie wiedzieli, co piją - wiedział tylko rozlewający. I co? Zdecydowanie najlepsze opinie zebrała "Golden Loch" ;). Tak więc: albo daleko nam do znawców, albo płacimy za etykietę.

Mnie najbardziej smakują Jack Daniels, Ballantines i Jameson. Niezły jest też irlandzki Bushmills i Jack Daniels Gentleman.

Kolega Egipcjanin widzę znawca trunku z kaktusa - myślę, że nie tylko z umarłego morza będzie relaction ale też z Mexico i pokaz trunków prosto ze 100-letniej beczki. Witaj w klubie łyskowiczów - co rzadko używają białej pszenicznej. :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:50

lubelski napisał(a):..no weekend majowy, pierwszy....drugi zlot przeca.... :wink: ..chyba że nam wcześniej wyjdzie.... :wink:

Wyjdzie i wtedy 2 litry czarnego jasia wędrowniczka spożyjemy. :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:55

zebik napisał(a):
Wyjdzie i wtedy 2 litry czarnego jasia wędrowniczka spożyjemy. :D :D :D

..w tym temacie to ja rasista jestem...a to już White Stomach na nic :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:56

zebik napisał(a):Maniust - spróbuj nawet jak wypijesz wiaderko rano będziesz jak "młody Bóg" :D :D :D

Obrazek

Witam. W młodości mój organizm nie tolerował nic poza czyściochą, bądź piwem. W pewnym wieku zacząłem obserwować, że po czystej umieram dnia następnego. Kolega na jednej imprezie postawił na stole Czerwonego Jasia i od tamtej pory piję tylko łychę bądź piwo. Najbardziej pasuje mi czerwony jasiek, ballantines, bądź grants. Natomiast to co pokazujesz Zebiku drogi jest aromatyzowane i niestety nie do przyjęcia przeze mnie. Ostatnio kolega przywiózł JD i jakoś go zmęczyliśmy, ale łeb mnie bolał ze dwa dni :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 21:59

Serduszko Ty moje w paski - pewnie, że Daniels może być niezjadliwy jak muchomor sromotnikowy. :D :D
Daniels przede wszystkim jest drogi, a red jaś jest cool i mi pasuje. Najlepszy jest moim zdaniem z pitych przeze mnie
Balantines finent. :D
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 06.02.2011 22:05

Ja ostatnio zakupiłem Label 5 w Auchan - 1 L za 60 pln i jakoś ostatnio nic innego nie kupuję . W Tesco w lutym jest w promocji Teachers - 0,7 za 51,99 bodajże . Też polecam :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 22:06

Abstrahując od ceny, są bardziej i mniej przyswajalne przeze mnie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2011 22:07

evil napisał(a):Ja ostatnio zakupiłem Label 5 w Auchan - 1 L za 60 pln i jakoś ostatnio nic innego nie kupuję . W Tesco w lutym jest w promocji Teachers - 0,7 za 51,99 bodajże . Też polecam :D

Dzięki kolego za cenną podpowiedź. :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.