Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wczoraj wróciłem z Gradaca...pytajcie jeśli chcecie

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fuzi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fuzi » 19.01.2009 15:37

Kolejna kobieta która musi mieć zawsze ostatnie zdanie :evil:
Dobrze poddaje się - Macie racje nigdy więcej nie napiszę nic złego na Cro w tym forum - z góry jest to skazane na banicje. :D

PS.
A co do Włoch to faktycznie lepiej nie mogliście wybrać ja plaże z okolic Wenecji może jeszcze plaza w Neapolu jest bardziej zanieczyszczona.
Miłego popołudnia :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.01.2009 15:41

Fuzi nie masz się o co oburzać :!:

Powiem tak

Byłem w zatoce Weneckiej a dokładnie w Bibione we Włoszech... piaszczysta plaża ociekająca mazutem błeeeee...

Byłem w Chorwacji i nie spotkalem brudnej plaży mimo, żeśmy trochę zwiedzili i zobaczyli... wszystkie plaże kamieniste... nie mówię o betonowych :lol:

Wszystko w wakacje więc... różnicy nie powinno być

Więcej do Włoch nie pojadę :P

Pozdrav :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2009 15:49

Fuzi napisał(a):.... nigdy więcej nie napiszę nic złego na Cro w tym forum - z góry jest to skazane na banicje. :D ....

Jakby ogłaszano każdego dnia konkurs na "bzdurę dnia" to dziś pewnie miałbyś pierwsze miejsce :lol:

Tak na marginesie to nie przesadzaj z tą jedynie słuszną myślą na cro.pl :roll:
Każdy kraj ma plusy i minusy HR TEŻ :!:
A jak ktoś widzi tylko plusy a nie zauważa minusów to albo okulista się kłania albo.......trzeba skończyć to palić :lol:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.01.2009 15:51

Akurat ja miałam możliwość być w większości rejonów Włoch..od północy po południe..Piękny kraj, ale plaże to nie moja bajka :)

Pozdrawiam
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 19.01.2009 17:57

Teraz pytanie z innej beczki - wybiera się może ktoś do Gradac w lipcu 2009 ??? Ciekawi mnie ten nowy odcinek autostrady. Czy opłaci sie nim jechać nadrabiając do Gradac 15 km. Nie chodzi o te kilometry tylko jak wygląda droga przez Ploce ???

Pozdrawiam. :wink:
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 19.01.2009 17:59

To ja też dodam swoje trzy grosze :)
Chociaż w Chorwacji byłam pierwszy raz a we Włoszech byłam 4 razy to z całą pewnością popieram że w Cro są dużo ładniejsze i czyściejsze plaże a co do krajobrazów no to już nie ma żadnej dyskusji że Cro pobija Italię w 100% , chyba że jezioro Garda ...ooooooo... to tutaj chylę czoło bo krajobrazy przepiękne. Kiedyś jeszcze tam wrócę :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.01.2009 20:03

Piotrek_B napisał(a):...Tak na marginesie to nie przesadzaj z tą jedynie słuszną myślą na cro.pl :roll:
Każdy kraj ma plusy i minusy HR TEŻ :!:
...

Tak jak napisał Piotrek-
Fuzi-jedziesz do kraju kapitalistycznego, który to kraj może i ma swoje plusy-rzecz w tym aby te plusy nie przesłoniły Ci minusów. :wink:
(nie mogłem się powstrzymać)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.01.2009 12:35

Fuzi napisał(a):Faktycznie dziwne ! Ines proszę Cię nie przesadzaj, chyba nie masz zamiaru porównywać czystości plaż piaszczystych ze żwirowymi. Ze względu na budowę plaże żwirowe z góry są skazane na większe zanieczyszczenie.

:O:O:O Chyba na odwrót?!
W Corwacji plaże sa jak najbardziej OK - nawet ta, koło hotelu Labineca w Gradacu ;)
Nie widziałeś plaż w Czarnogórze hehe
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.01.2009 12:39

porto napisał(a):Teraz pytanie z innej beczki - wybiera się może ktoś do Gradac w lipcu 2009 ??? Ciekawi mnie ten nowy odcinek autostrady. Czy opłaci sie nim jechać nadrabiając do Gradac 15 km. Nie chodzi o te kilometry tylko jak wygląda droga przez Ploce ???

Pozdrawiam. :wink:

Nie wjeżdżasz do Ploce, tylko wskakujesz na jadrankę i mkniesz do Gradaca - moim zdaniem warto będzie, bo tłuc się przez całą Makarską Riwierę może być niefajnie - jazda noga za nogą, a w sobotę w sezonie to w ogóle korek na zjeździe z G. Breli i korek w Makarskiej :)
Ja będziesz poza sezonem - jedź przez Riwierę - śliczny widok z serpentyn i potem ładnie i widokowo :)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

wczoraj wróciłem z Gradaca...pytajcie jeśli chcecie - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone