Polecam
.png)
.png)
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Przekaz od mojej lepszej połowy
Książka dla infantylnych lasek które czekają na księcia z bajkiGwoździem programu miały być momenty które były bardziej śmieszne niż ekscytujące
Literatura porównywalna z Harlekinami
kaszubskiexpress napisał(a):Ja dałem się namówić znajomej na przeczytanie "50 Twarzy Greya"
No cóż, nudy.
Jeśli dla autorki mega hardcore to klaps w pupę, to może powinna pisać poradniki dla młodych mam.
Autorka potrafiła na jednej stronie nawet kilka razy napisać, że się zaczerwieniła. "Wewnętrzna bogini" rozwalać mnie zaczęła mniej więcej po 20 razie. Można pewne rzeczy nazywać różnie, ale czytać to samo określenie w dwóch następujących po sobie zdaniach![]()
Więcej erotyzmu znalazłem w "Czerwonym i Czarnym" Stendhal'a
.png)
FUX napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja znów polecam Cobena.
Wręcz odwrotnie; zajęło mnie to pół weekendu.
Nie trzyma formy, jak poprzednimi powieściami.
.png)
Bocian napisał(a):Przekaz od mojej lepszej połowy
Książka dla infantylnych lasek które czekają na księcia z bajkiGwoździem programu miały być momenty które były bardziej śmieszne niż ekscytujące
kaszubskiexpress napisał(a):Bocian napisał(a):Przekaz od mojej lepszej połowy
kaszubskiexpress napisał(a):
Moim zdaniem zmarnowany czas !dorota19 napisał(a):" 50 twarzy Grey'a" jedna z najgorszych po jaką zdarzyło mi się sięgnąć.
.png)
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Życiowe, polecam
.png)
.png)