Roxi napisał(a): edycja kolekcjonerska
Trzeba przyznać, że nieźle się prezentuje. Nowe mieszkanie to i kolejne edycje kolekcjonerskie zdobić półki mogą.
Roxi napisał(a): edycja kolekcjonerska
.png)
Kenik napisał(a):Trzeba przyznać, że nieźle się prezentuje. Nowe mieszkanie to i kolejne edycje kolekcjonerskie zdobić półki mogą.
Roxi napisał(a):... a jak pachnie
.png)
Roxi napisał(a)::mrgreen:
"Potwór stęknął bulgotliwie, zatrzepał się, rozlewając na kupie gnoju niczym przekłuty pęcherz, rażąc wyczuwalnymi, ciepłymi podmuchami, falami smrodu. Macki drgały i wiły się wśród zgnilizny.
Wiedźmin wygramolił się z gęstej brei, stanął na pływająco chybotliwym, ale twardym podłożu. Czuł, jak coś lepkiego i wstrętnego, co dostało się do buta, pełza mu po łydce."
.... wątpię żeby Geralt pachniał
.png)
.png)
rodaivuk napisał(a):Andrzej, ale ta Achaja to bez szału... Szczególnie te dalsze części...
wojan napisał(a):rodaivuk napisał(a):Andrzej, ale ta Achaja to bez szału... Szczególnie te dalsze części...
Które dalsze ? Myślisz o " Pomniku cesarzowej ... " ? Tego jeszcze nie czytałem. Ale pierwszą trylogię przeczytałem z przyjemnością
.png)
rodaivuk napisał(a):wojan napisał(a):rodaivuk napisał(a):Andrzej, ale ta Achaja to bez szału... Szczególnie te dalsze części...
Które dalsze ? Myślisz o " Pomniku cesarzowej ... " ? Tego jeszcze nie czytałem. Ale pierwszą trylogię przeczytałem z przyjemnością
O pierwszej trylogii. Co część to słabiej... Następną trylogię czytała Renata i mówiła, że obleci ale kupować szkoda...

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.