.png)

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Łyknąłem ostatnio też dwie pozycje Jo Nesbo "Człowiek Nietoperz" i "Łowcy Głów", ta druga podobała mi się bardziej.
.png)
Misiek78 napisał(a):Pan lodowego ogrodu, jak dla nie najlepsza książka jaką czytałemczytałem już kilkakrotnie, jeżeli lubicie dobrą sensację polecam serie z Jackiem Reacherem Lee childa.
.png)
.png)
viltob08 napisał(a):Misiek78 napisał(a):Pan lodowego ogrodu, jak dla nie najlepsza książka jaką czytałemczytałem już kilkakrotnie, jeżeli lubicie dobrą sensację polecam serie z Jackiem Reacherem Lee childa.
Również polecam. Książki połyka się jednym tchemOstatnio nawet jakiś film tematycznie popełniło kino
.png)
longtom napisał(a):To teraz pora na Wybawiciela (chorwackie akcenty).
Pierwszy śnieg
i
Pancerne serce.
Każda kolejna mroczniejsza.
.png)
Paulka napisał(a):Ja się wzięłam za "Georgialiki" Katarzyny Pakosińskiej. Sentymentalny powrót Kasi do Gruzji okraszony jej swoistym humorem. Dobrze się czyta.
.png)
Paulka napisał(a):Misiek78 napisał(a):Z tego co czytałem to "Georgialiki" są tak nie do końca Katarzyny Pakosińskiej
Tylko ?
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Jest kolejna książka z cyklu Uniwersum Metro 2033. Dziedzictwo przodków. Autor to Suren Cormudian.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.