Kenik napisał(a):ynka napisał(a):[
hi hi... może jako opowieści dla dzieci o dzieciństwie małej rezolutnej Ynce
MożeZdjęcie przed kartą tytułową już masz.
ha ha... no mam
Bocian napisał(a):W ogóleNie znam gościa
.png)

.png)
Bocian napisał(a):A ja kupiłem wyczekiwaną kolejną część Uniwersum Metro 2033, kapitalny cykl powstały na kanwie Metro 2033. Dla miłośników apokaliptycznego SF pozycja obowiązkowa.
.png)
Anai napisał(a):Znów książka którą przeczytałam zachęcona filmem jaki na jej podstawie nakręcono
- a w zasadzie druga część (pierwszej nie mieli w bibliotece) trylogii Millennium Stiega Larssona
- Dziewczyna, która igrała z ogniem.
Bardzo polecam... świetny kryminał, na plażę jak znalazł - ja łyknęłam jak bocian żabę![]()
Film (Dziewczyna z tatuażem) nakręcono na podstawie pierwszej części - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet.
...aaa Lumley jest O.K. - choć nie udało mi się chyba przez wszystkie 10 przebrnąć

.png)
viltob08 napisał(a):Kocham LarssonaPolecam Ci również do obejrzenia filmy nakręcone przez Szwedów na podstawie tych książek i zachęcam do przeczytania trzeciej części, "Zamek z piasku, który runął", tam dopiero jest co czytać
Roxi napisał(a):Bocian napisał(a):A ja kupiłem wyczekiwaną kolejną część Uniwersum Metro 2033, kapitalny cykl powstały na kanwie Metro 2033. Dla miłośników apokaliptycznego SF pozycja obowiązkowa.
My to chyba mamy podobny gust literacki
.png)
Bocian napisał(a):Roxi napisał(a):Bocian napisał(a):A ja kupiłem wyczekiwaną kolejną część Uniwersum Metro 2033, kapitalny cykl powstały na kanwie Metro 2033. Dla miłośników apokaliptycznego SF pozycja obowiązkowa.
My to chyba mamy podobny gust literacki
Jak czytałem Metro 2033 i 2034 to tak sobie kombinowałem , że muszą wyjść na powierzchnię i zrobić trochę rozpierduchy w stylu "walka z potworami". Nie jest to już takie głębokie ale za to bardziej widowiskowe
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.