Ural napisał(a):lemoniady to napiłbym się.
Bardzo dobra, polecam. W Wa-wie masz co najmniej 3 gruzińskie restauracje, można podpytać.
.png)
Na deser może być. .png)

Bartek81 napisał(a):Tyskie w Opolu 2,20 w Sopocie 12 zł. na molo. Albo jadę do Sopotu i kupuje w biedronce bo na molo drogo albo nie jadę wogole do Sopotu i zostaje w Opolu. Do restauracji też nie chodzę bo jak se w domu ugotuje to jest taniej. To jest bez sensu.
boboo napisał(a):Jesteś w "D" i kupujesz polskie piwo?KrzysTurbo napisał(a):Ja w D w Kaufland place 0.80€ za butelkę Tyskiego...
.png)
KrzysTurbo napisał(a):boboo napisał(a):Jesteś w "D" i kupujesz polskie piwo?KrzysTurbo napisał(a):Ja w D w Kaufland place 0.80€ za butelkę Tyskiego...
Tak ☺️
.png)
North Slav napisał(a):Żeby nie było, że jestem domorosłym piwoszem-neofitą, co to tylko kraft pije: jestem po prostu w branży i wiem, co jak się robi.
.png)
North Slav napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):boboo napisał(a):Jesteś w "D" i kupujesz polskie piwo?KrzysTurbo napisał(a):Ja w D w Kaufland place 0.80€ za butelkę Tyskiego...
Tak ☺️
Autentycznie Cię podziwiam, przecież Tyskie to Kompania Piwowarska, wybacz, ale to szczyny.
Ono się nie powinno nazywać "Tyskie", tylko "Kiepskie". Kiedy bywam w "D" i widzę je na półkach to jest mi autentycznie smutno, że ze wszystkich polskich piw akurat taką "wizytówkę" mamy na niemieckich półkach.
Żeby nie było, że jestem domorosłym piwoszem-neofitą, co to tylko kraft pije: jestem po prostu w branży i wiem, co jak się robi.
North Slav napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):boboo napisał(a):Jesteś w "D" i kupujesz polskie piwo?KrzysTurbo napisał(a):Ja w D w Kaufland place 0.80€ za butelkę Tyskiego...
Tak ☺️
Autentycznie Cię podziwiam, przecież Tyskie to Kompania Piwowarska, wybacz, ale to szczyny.
Ono się nie powinno nazywać "Tyskie", tylko "Kiepskie". Kiedy bywam w "D" i widzę je na półkach to jest mi autentycznie smutno, że ze wszystkich polskich piw akurat taką "wizytówkę" mamy na niemieckich półkach.
Żeby nie było, że jestem domorosłym piwoszem-neofitą, co to tylko kraft pije: jestem po prostu w branży i wiem, co jak się robi.