Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa Planikovica na Ciovo - byl ktoś, zna ktoś? p.V.Lekić?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karolinaaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolinaaa » 29.03.2009 22:17

W sierpniu wybieram się do Chorwacji na Ciovo. Villę Planikovica znalazłam na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Czy ktoś może mi o niej coś powiedzieć? Mam wpłacić zaliczkę 60Euro na pana V.Lekicia ze strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - czy to nie są jacyś oszuści? - korzystaliście z ich usług?
Bardzo proszę o szybką pomoc!
Idzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idzik » 29.03.2009 22:50

najlepiej jechać - na spontant bez żadnych rezerwacji :) kupe czasu do lata. Nie ma co się gorączkować ( moim zdaniem) 8) 8) :twisted:
jorgus111
Cromaniak
Re: Villa Planikovica na Ciovo - byl ktoś, zna ktoś? p.V.Lek

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 29.03.2009 22:52

karolinaaa napisał(a):W sierpniu wybieram się do Chorwacji na Ciovo. Villę Planikovica znalazłam na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Czy ktoś może mi o niej coś powiedzieć? Mam wpłacić zaliczkę 60Euro na pana V.Lekicia ze strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - czy to nie są jacyś oszuści? - korzystaliście z ich usług?

Vedran czasami tu bywa na forum :)
Z jego usług korzystało wiele osób i nie przypominam sobie jakiś negatywnych opinii na temat jego pośrednictwa w wynajmie apartamentów :wink: każdy wracał zadowolony :lol:
Co do wplaty zaliczki , to nie ma obawy że trafisz na oszustów :D
renatalato
Cromaniak
Re: Villa Planikovica na Ciovo - byl ktoś, zna ktoś? p.V.Lek

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 30.03.2009 06:41

karolinaaa napisał(a):W sierpniu wybieram się do Chorwacji na Ciovo. Villę Planikovica znalazłam na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Czy ktoś może mi o niej coś powiedzieć? Mam wpłacić zaliczkę 60Euro na pana V.Lekicia ze strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - czy to nie są jacyś oszuści? - korzystaliście z ich usług?

Spoko, w 2007 roku skorzystaliśmy z usług Vedrana, wpłacałam zaliczkę, dostałam potwierdzenie.
Dojeżdżając do Ciovo zadzwoniliśmy do niego, pokierował nas do punktu kontaktowego gdzie czekał na nas właściciel apartamentu.
Wszystko OK
Pozdrav
:papa:
karolinaaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolinaaa » 30.03.2009 13:26

Dziękuję bardzo za pomoc! Co do jechania w ciemno, to odpada, bo lecimy samolotem. Już się nie mogę doczekać!!! (Pierwszy raz w Chorwacji) :D
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 30.03.2009 14:20

Vedrana tez polecam ,sprawdzony,ale żeby samolotem do Cro ? no chyba ,że wypozyczycie autko to tak
karolinaaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolinaaa » 30.03.2009 14:25

no coz... najpierw trzeba miec autko, zeby nim moc pojechac do Chorwacji... A na miejscu się zobaczy :) Ale raczej komunikacja miejska lub skuterek (dla 2 osob wypozyczenie autka jednak za drogie..)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.03.2009 15:40

Z wyspy Ciovo do Trogiru i do Splitu kursują taksówki wodne.
Super sprawa, można w barze wypić drinka lub piwko i nie trzeba się pytać kto dziś pije, a kto prowadzi :wink: :lol:
elamar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elamar » 30.03.2009 16:53

Ja także korzystałam z usług Vedrana, wszystko było zgodne z umową. Byliśmy w willi Sea na Ciovo. Żadnych zastrzeżeń, co do jakości usług, ale pikniku, który organizował nie polecam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone