Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

urokliwe miasteczko dla rodziny z małymi dziećmi-środk dalma

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agiza
Podróżnik

Postnapisał(a) agiza » 19.01.2011 23:13

Proszę Was bardzo polećcie mi jakieś urokliwe miasteczko w Srodkowej Dalmacji dla rodziny z dziećmi ( 7 lat i 2 lata), a jakby ktoś miał namiary na lokum to byłoby super. Wybieramy się w lipcu i myslałam o Primosten???
maniust
Koneser
Re: urokliwe miasteczko dla rodziny z małymi dziećmi-środk d

Postnapisał(a) maniust » 19.01.2011 23:42

agiza napisał(a):myslałam o Primosten???

Wybór jak najbardziej słuszny.
Primosten jest urokliwym i pięknym miasteczkiem , ale za wiele atrakcji dla dzieci to tam nie widziałem.
Ja bym ci polecił Vodice.
Od Srimy do Vodic przy plaży jest mnóstwo apartamentów i masę atrakcji dla dzieci.....zjeżdzalnie, skutery , parasail , banan , bilardy , piłkarzyki , gry TV i wiele , wiele innych.
Podejrzewam że 7-mio latek skutecznie was oskubie z kasy :lol: , 2 latka raczej o to nie podejrzewam.

By uprzedzić pytanie plaże nie są piaszczyste , tylko kamyczki lub beton , ale przewaga kamyczków.
Zdjęcia i więcej o Vodicach , jest w mojej relacji.

By uprzedzić drugie pytanie to apartamentu nie polecimy , bo jeżdzimy tylko na campy.

Pozdrawiam :wink:
alusw
Odkrywca

Postnapisał(a) alusw » 20.01.2011 10:58

Vodice to dobry wybór,byliśmy w zeszłym roku i było super.Dla dzieci mnóstwo atrakcji ,a dla nas wieczory z muzyką na żywo-cudowny klimat.Apartament szukaliśmy na miejscu,bez problemu w sierpniu.Za 5 osób płaciliśmy 55 e.Jakieś 100m do morza.
agiza
Podróżnik

Postnapisał(a) agiza » 20.01.2011 20:00

A gdzie mieszkaliście? Mozessz dac jakieś namiary na kwaterę?
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 20.01.2011 20:11

Do Primosten , można czasami wpaść wieczorem na kawę albo huśtawkę ... do Vodic - w ogóle nie warto.
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 20.01.2011 21:58

agiza napisał(a):A gdzie mieszkaliście? Mozessz dac jakieś namiary na kwaterę?
agiza pytaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , najbardziej oblegane apartamenty chyba przez Cromaniaków.

Relacji jak u Dario na forum w bród. :wink:

Swoją drogą ja bym walił nawet w ciemno w lipcu.
W Vodicach apartamentów w pip i napewno coś się znajdzie.
Ponadto jadąc w kierunku na Vodice juz przed samymi Vodicami można dorwać pełno naganiaczy na apartamenty , oraz kierując się na Vodice i skręcają za campem Imperial na drogę zaraz przy promenadzie do Srimy to jest tam w czym wybierać .....

Na czarną godzinę jest też w Vodicach w samym centrum agencja turystyczna.
mare123
Croentuzjasta

Postnapisał(a) mare123 » 22.01.2011 12:22

alusw
Odkrywca

Postnapisał(a) alusw » 23.01.2011 15:33

agiza napisał(a):A gdzie mieszkaliście? Mozessz dac jakieś namiary na kwaterę?

witaj

wejdz na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link obejż sobie strone a namiar to
MIRJANA ZANZE UL. BLATA 42a Vodice tel.+385(0)22443817 za 5 osób w sierpniu 3 dorosle 2 dzieci 55e
Mam katalog apartamentów dostałem od wlaścicielki jest ich około 119 wiec jak coś to moge ci podać numery telefonów napisz
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agiza
Podróżnik

Postnapisał(a) agiza » 04.02.2011 22:10

Czy był ktoś w małym urokliwym miasteczku z plaża dla dzieci w środokowej Dalmacji? Mozecie cos polecić?
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 04.02.2011 22:36

Bylem w Rogoznicy i polecam
Najlepiej będziesz miala w Lozicy albo jeszcze trochę dalej w Zecevo :)
agiza
Podróżnik

Postnapisał(a) agiza » 04.02.2011 22:48

Kurde, troche daleko, dzieciaki nie dadzą rady. Byłam w zeszłym roku w Jelsie na Hvarze i było ciężko z dojzdem, dlatego w tym roku plan jest gdzieś blizej.
mare123
Croentuzjasta

Postnapisał(a) mare123 » 04.02.2011 22:51

Zostaw maila, może mogę zaoferować coś.
agiza
Podróżnik

Postnapisał(a) agiza » 04.02.2011 23:01

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marek358
Cromaniak

Postnapisał(a) Marek358 » 05.02.2011 18:56

mkm napisał(a):Bylem w Rogoznicy i polecam
Najlepiej będziesz miala w Lozicy albo jeszcze trochę dalej w Zecevo :)

Lozica i Zecevo - gdzie to jest? bo nie mogę znaleźć na mapie...
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 05.02.2011 21:50

agiza napisał(a):Kurde, troche daleko, dzieciaki nie dadzą rady. Byłam w zeszłym roku w Jelsie na Hvarze i było ciężko z dojzdem, dlatego w tym roku plan jest gdzieś blizej.

Wcale nie ... to jest zaraz za Primosten .
Oto przykładowy namiar ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
A Lozica to zatoczka ok 2km.od centrum Rogoznicy ...
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone