janniko napisał(a):Naszemu premierowi sen zakłócać może tylko niknąca gdzieś tam we mgle niespełnionych obietnic wyborczych prezydentura..
![]()
Za dziennikiem Rzeczpospolita:

janniko napisał(a):Naszemu premierowi sen zakłócać może tylko niknąca gdzieś tam we mgle niespełnionych obietnic wyborczych prezydentura..
![]()

.png)
Ndrangheta napisał(a):Klęska straszna czeka tego pana.
.png)
.png)
.png)
szopen napisał(a):Wiecie co, panowie i panie nienawidzące PiSu i kochające PO : przeczytajcie proszę artykuł Ziemkiewicza z najnowszej rzeczpospolitej:
http://www.rp.pl/artykul/391757_Pasmo_sukcesow___czyli_katastrofa.html
.png)
hepik napisał(a):Dla wielbiących Ziemkiewicza polecam równiez artykuł z grudnia ub. roku:
"Powrót do władzy Kaczyńskiego wydaje się dziś równie nieprawdopodobny jak powrót Leppera,nie dlatego, żeby pozyskanie aspirujących nie było w ogóle możliwe, ale wymagałoby to giętkości i wizerunkowej zręczności, której prezes PiS i jego brat wydają się całkowicie pozbawieni."
http://www.rp.pl/artykul/9157,235281.html
Wtedy pisiorki piejący dzis z zachwytu nad tekstem Rafałka ,zrównali go z ziemią i wdeptali w błoto,no bo jak tak można krytykować jednojajowych
.png)
piotr.zdz napisał(a):[
Mija 2 lata rządu. Może krotko i obiektywnie + i -.
Moje typy:
+ emerytury pomostowe
Do załatwienia – też zresztą częściowego i kunktatorskiego – sprawy emerytur pomostowych zmusiła rząd przyjęta przez Sejm przed laty ustawa.
+ orliki
+ PR
szopen napisał(a):Panie hepik,
1) Nie lubie PiSu. Dla mnie PiS to banda zamordystycznych socjalistow.
2) Czy potrafi Pan chociaz raz coś napisać bez "pisiorków" i innych inwektyw?
3) Proszę rozwinąć, jakie znaczenie dla diagnozy postawionej przez Ziemkiewicza ma artykuł na zupełnie inny temat?
.png)
szopen napisał(a): ... Panie Hepik... Czy potrafi Pan chociaz raz coś napisać bez "pisiorków" i innych inwektyw?
szopen napisał(a): ... Panie Hepik... Czy pański potencjał intelektualny nie pozwala panu na używanie innego rodzaju słownictwa lub argumentów? ...
szopen napisał(a):piotr.zdz napisał(a):Mija 2 lata rządu. Może krotko i obiektywnie + i -
Moje typy:
+ emerytury pomostowe
Czyli nie przeczytał Pan artykułu Ziemkiewicza?
piotr.zdz napisał(a):Mija 2 lata rządu. Może krotko i obiektywnie + i -.
+ autostrady ...
.png)
szopen napisał(a):piotr.zdz napisał(a):[
Mija 2 lata rządu. Może krotko i obiektywnie + i -.
Moje typy:
+ emerytury pomostowe
Czyli nie przeczytał Pan artykułu Ziemkiewicza?Do załatwienia – też zresztą częściowego i kunktatorskiego – sprawy emerytur pomostowych zmusiła rząd przyjęta przez Sejm przed laty ustawa.+ orliki
W moim miasteczku, Świebodzinie, był sobie stadion z boiskiem. Młodzież tam uwielbiała grać. Obecnie na tym miejscu jest Orlik, który wykorzystywany jest 4 razy bodajże w miesiacu. Wspaniały sukces.+ PR
Dobry pijar to sukces??
EDIT: a co z sprawa reakcji Tuska na podsluchiwanie dziennikarzy, lamanie prawa przez ABW, podsłuchy adwokatów, wykorzystanie podsłuchow w prywatnych procesach?