Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tusk i Grad - do dymisji !!! + czołowi politycy PO

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 01.11.2009 21:54

AndrzejJ. napisał(a): powinieneś popełnic sepuku...

mam dla Ciebie prezent...

...

Obrazek

:P :P :P :P :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.11.2009 22:03

jacky6 napisał(a):mam dla Ciebie prezent...

.

Oswojony troll w zagrodzie sklepowej. :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 01.11.2009 22:11

zagrałem w otwarte karty...
...
niektórzy gracze schowani w oborze ?
...
wyłazi słoma z gumiaków ?

:P :P :P :P :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.11.2009 22:16

jacky6 napisał(a):wyłazi słoma z gumiaków ?

Nie widac .Dałeś się od pasa w gorę .
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 02.11.2009 22:00

przeczytana wypowiedź na NK...
"Sama nie wiem co tu począć. Wydaje mi się, że NK już z założenia ma pewien błąd którego nie ma np. podobny "szkolny" portal "Stay friends"- mianowicie na ten portal może się dostać tylko osoba "potwierdzona" przez szkolnych kolegów. Zapytanie przychodzi przez Email- i jeśli zapytane osoby napiszą że danego delikwenta nie znają - to nici z wejścia na portal. Tam nie ma kont fikcyjnych- bo i po co???? Jak ktoś chce się dobrze bawić to może i pod własnym nazwiskiem....

Także Lucynko- dopóki NK jakoś nie zrobi porządku z kontami fikcyjnymi- to nie mamy szans żeby z tym wygrać.... "
mówi sama za siebie...
a czy powie coś admirałowi ?

:twisted: :twisted:
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 03.11.2009 08:17

jacky6 napisał(a):
"Sama nie wiem co tu począć. Wydaje mi się, że NK już z założenia ma pewien błąd którego nie ma np. podobny "szkolny" portal "Stay friends"- mianowicie na ten portal może się dostać tylko osoba "potwierdzona" przez szkolnych kolegów. Zapytanie przychodzi przez Email- i jeśli zapytane osoby napiszą że danego delikwenta nie znają - to nici z wejścia na portal. Tam nie ma kont fikcyjnych- bo i po co???? Jak ktoś chce się dobrze bawić to może i pod własnym nazwiskiem....

Także Lucynko- dopóki NK jakoś nie zrobi porządku z kontami fikcyjnymi- to nie mamy szans żeby z tym wygrać.... "
mówi sama za siebie...

To jest urok internetu! Tak bardzo chciałbyś moderować (cenzurować), zakazywać, nakazywać, ograniczać, mówić co wolno a co nie. No coż sieroty po komunie tak mają.....
Czekamy na naturalną selekcję. Jeszcze 20 lat...
szopen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szopen » 03.11.2009 09:10

Janusz Bajcer napisał(a):Ta blogerka mnie nie interesuje i nawet nie zamierzam jej/jego czytać.

W takim razie proszę tylko, by w przyszłości nie mówić, że "Kamiński kłamał".

Swoją drogą, nie było mnie raptem ile, trzy dni? I wątek zdryfował w tradycyjnym kierunku wzajemnego obrzucania błotem.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 03.11.2009 09:23

jacky6 napisał(a):

mówi sama za siebie...

Ale jak brzmi pytanie? Sugerujesz, że mamy wprowadzić rekomendacje przez kolegów z klasy? Z podstawówki, czy ze średniej?

:?:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.11.2009 09:39

Osoba wprowadzająca + zjedzenie trzech jeżowców bez użycia rąk na rynku głównym. :lol:
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 03.11.2009 10:27

szopen napisał(a):

OK. Kamiński mijał się z prawdą.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.11.2009 11:46

JacYamaha napisał(a):Osoba wprowadzająca + zjedzenie trzech jeżowców bez użycia rąk na rynku głównym. :lol:

Ukończone 75 lat i pisemna zgoda obojga rodziców, nie starsza niż tydzień...
szopen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szopen » 03.11.2009 12:12

piotr.zdz napisał(a):
szopen napisał(a):

OK. Kamiński mijał się z prawdą.

Nie mijał się z prawdą. Nie został pokazany do tej pory żaden dokument, który by podważał to, co powiedział Kamiński:

a) Że tarcza to tylko hasło, za którym nie stoi żaden dokument rządowy (dokument rządowy to jest ustawa rady ministrów, projekt ustawy, analiza itp - poszukajcie w regulaminie funkcjonowania rady ministrow)
b) Ze w ramach powej tarcyz dostał listę przedsiębiorstw z ogólnym poleceniem, by się im przyglądać, ale że nie był w stanie oglądać wszystkich (CBA ma coś z 600 pracowników)
c) Że nie dostał jednak konkretnego polecenia monitorowania stoczni.

Proszę pokazać, gdzie tutaj mijał się z prawdą.

Nawiasem mówiąc, jeżeli on mijał się z prawdą, to oznacza, że również rząd mijał sie z prawdą w odpowiedzi na zapytania fundacji Batorego, twierdząc, że nie ma konrketnych rządowych dokumentów stojących za tarczą i że jest to tylko nieformalna współpraca.

EDIT: Jeszcze edit, żeby nie mnożyć niepotrzebnie postów.

Ja nie wykluczam, że Kamiński kłamie. Być może w zalewie bzdetów puszczanych przez media faktycznie pojawiło się coś, czego przeoczyłem. Jak pisałem, ja naprawdę nie lubię PiSu (a także PO i reszty tej bandy). Wiem natomiast, że to, co czytałem do tej pory jest tak niewiarygodną hucpą, taką manipulacją czystej wody, że nie rozumiem jakim cudem tyle osób się na to łapie.

Jak można jako dowód tego, że Kamiński kłamał, dawać dokument, który wprost potwierdza jego słowa?

Kamiński: "Dostałem listę przedsiębiorstw z prośbą o przyglądanie się" (cytaty z pamięci), prasa: Kamiński kłamie, oto dowód: list Cichockiego. A w liście Cichockiego co jest? Lista przedsiębiorstw z prośbą o przyglądanie się.

EDIT2: czeski błąd "tarczy" zmiast "stoczni"
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 03.11.2009 13:17

MorskiPas napisał(a):Ale jak brzmi pytanie? Sugerujesz, że mamy wprowadzić rekomendacje przez kolegów z klasy? Z podstawówki, czy ze średniej?

moje skojarzenie zmierzało do naświetlenia znaczenia braku odpowiedzialności za zamieszczane teksty...
jakże to łatwo chowając się za incognito naśmiecić, napluć...
nie ponosząc żadnej konsekwencji...
a moderator - administrator rozkłada bezradnie ręce...
i jak Piłat - uważa, że ma je czyste, bo to inni się opluwają...
i nawet nie reaguje na założony kolejny nick, choć wszyscy wiedzą, bez sprawdzana IP ( funkcja dostępna chyba tylko wąskiemu gronu ) kto zacz się kryje...

:roll: :roll:
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 03.11.2009 13:25

pablo2222 napisał(a):To jest urok internetu! Tak bardzo chciałbyś moderować (cenzurować), zakazywać, nakazywać, ograniczać, mówić co wolno a co nie. No coż sieroty po komunie tak mają.....
Czekamy na naturalną selekcję. Jeszcze 20 lat...

czyli wolnoć Tomku w swoim domku...
bo regulamin forum służy w celach ekologicznych...
cóż, każdy kij ma dwa końce...
swoboda bez żadnych ograniczeń jest już widoczna na poziomie onetowym, bo to jest wygodne ...
dla kogo - wiadomo, a jak nie wiadomo, to wiadomo...
i za kolejne dwadzieścia lat pozostanie bardzo wiele sierot...
może sobie każdy dopisać po kim...
a dzisiejsi "młodzieniaszkowie" nawet nie zauważą, kiedy sami staną się nowszą odmianą moherów...
jedyny wiecznie żywy nadal sobie spoczywa po murem...
a jaką ma radochę ...
z nieuciemiężonych...

:roll: :roll: :roll:
:P :P :P
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 03.11.2009 18:10

Jacky. Sam chowasz się za incognito, a innym masz za złe. Twoim zdaniem mamy spisywać wszystkich z dowodu przed rejestracją?

A w ogóle to jak chcesz mi coś przekazać, to pisz tak, żeby było wiadomo o co Ci chodzi. Z tych aluzji, półsłówek i skrótów myślowych niewiele da się wywnioskować.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Tusk i Grad - do dymisji !!! + czołowi politycy PO - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone