AndrzejJ. napisał(a): powinieneś popełnic sepuku...
mam dla Ciebie prezent...
...

.png)
.png)
jacky6 napisał(a):
przeczytana wypowiedź na NK...
"Sama nie wiem co tu począć. Wydaje mi się, że NK już z założenia ma pewien błąd którego nie ma np. podobny "szkolny" portal "Stay friends"- mianowicie na ten portal może się dostać tylko osoba "potwierdzona" przez szkolnych kolegów. Zapytanie przychodzi przez Email- i jeśli zapytane osoby napiszą że danego delikwenta nie znają - to nici z wejścia na portal. Tam nie ma kont fikcyjnych- bo i po co???? Jak ktoś chce się dobrze bawić to może i pod własnym nazwiskiem....
Także Lucynko- dopóki NK jakoś nie zrobi porządku z kontami fikcyjnymi- to nie mamy szans żeby z tym wygrać.... "
mówi sama za siebie...
a czy powie coś admirałowi ?
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ta blogerka mnie nie interesuje i nawet nie zamierzam jej/jego czytać.
.png)
jacky6 napisał(a):
przeczytana wypowiedź na NK...
"Sama nie wiem co tu począć. Wydaje mi się, że NK już z założenia ma pewien błąd którego nie ma np. podobny "szkolny" portal "Stay friends"- mianowicie na ten portal może się dostać tylko osoba "potwierdzona" przez szkolnych kolegów. Zapytanie przychodzi przez Email- i jeśli zapytane osoby napiszą że danego delikwenta nie znają - to nici z wejścia na portal. Tam nie ma kont fikcyjnych- bo i po co???? Jak ktoś chce się dobrze bawić to może i pod własnym nazwiskiem....
Także Lucynko- dopóki NK jakoś nie zrobi porządku z kontami fikcyjnymi- to nie mamy szans żeby z tym wygrać.... "
mówi sama za siebie...
a czy powie coś admirałowi ?
![]()
.png)
piotr.zdz napisał(a):szopen napisał(a):
W takim razie proszę tylko, by w przyszłości nie mówić, że "Kamiński kłamał".
OK. Kamiński mijał się z prawdą.
.png)
MorskiPas napisał(a):Ale jak brzmi pytanie? Sugerujesz, że mamy wprowadzić rekomendacje przez kolegów z klasy? Z podstawówki, czy ze średniej?
.png)
pablo2222 napisał(a):To jest urok internetu! Tak bardzo chciałbyś moderować (cenzurować), zakazywać, nakazywać, ograniczać, mówić co wolno a co nie. No coż sieroty po komunie tak mają.....
Czekamy na naturalną selekcję. Jeszcze 20 lat...
.png)