MorskiPas napisał(a):Jacky. Sam chowasz się za incognito, a innym masz za złe. Twoim zdaniem mamy spisywać wszystkich z dowodu przed rejestracją?
A w ogóle to jak chcesz mi coś przekazać, to pisz tak, żeby było wiadomo o co Ci chodzi. Z tych aluzji, półsłówek i skrótów myślowych niewiele da się wywnioskować.
kilka postów wcześniej objawiłem swe oblicze, skąd zatem oskarżenie o chowanie się pod incognito ?
czy zawsze trzeba wszystko wykładać jak krowie na granicy ?
a jeśli już to - dla czego tolerujesz sztucznie zakładane hybrydy, zakładane tylko po, to opluwać innych forumowiczów ?
nie zauważyłeś - dwa ostatnie przykłady - pierwszy niejakiej maryli - drugi frani ?
tej drugiej sprawdzić nie mam narzędzi, ale czy to nie zastanawiające, że "nowa" forumowiczka z pełną fachowością już w swoim drugim poście atakuje ? robi błąd w cytacie i jak wieloletnia absolwentka cropli błyskawicznie naprawia ?
a właściwy "nadawca" udaje niewiniątko bo on "niewinowaty"...
czyż naprawdę najprostszym wytłumaczeniem może być Twoje utożsamianie się z jedną opcją polityczną i działaniem jej przedstawicieli na forum łamiących wszelkie zasady etyczne ?
bo jest Ci to wygodne i miłe ?
...
i powoływanie się na regulamin tylko w obronie a raczej jako narzędzie wspomagające jedną opcję...
...
wykręcasz się jak piskorz w dyskusji zmieniając temat nie jeden raz...
..
posługiwanie się aparatem aluzji a już szczególnie zrozumienie bywa trudne, bo odpowiedzi na niektóre pytania nie znajdzie się w sieci...
...
kończę jednym podwójnym pytaniem - czym jest dla Ciebie etyka i jakie ma znaczenie ( zastosowanie ) ?

.png)
.png)