
.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Zimno Ciąć Półmisek (porc.)
Wiosłować baleron, ser, salame, masło, oliwka
Co to znaczy wiosłować baleron![]()
Čevapčići
Grula mięsny klucha, Francuz smażyć grula, djuvedj ryż, cebula, aivar
Co ten Francuz tu smaży (i w jeszcze kilku potrawach)
.png)
astropl napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zimno Ciąć Półmisek (porc.)
Wiosłować baleron, ser, salame, masło, oliwka
Co to znaczy wiosłować baleron![]()
Čevapčići
Grula mięsny klucha, Francuz smażyć grula, djuvedj ryż, cebula, aivar
Co ten Francuz tu smaży (i w jeszcze kilku potrawach)
Wg. mnie są to frytki (grule to po góralsku ziemniaki) smażone w oleju (czyli po francusku). Ale nie dam sobie za to uciąć żadnej części ciała...
Pozdrav!
.png)
astropl napisał(a):Wg. mnie są to frytki (grule to po góralsku ziemniaki) smażone w oleju (czyli po francusku). Ale nie dam sobie za to uciąć żadnej części ciała...
.png)
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.
