zag napisał(a):O czy piszecie, chyba się pogubiłem w tych kombinacjach.
Jak nie robisz 2-ch lub więcej wyjazdów przez Węgry w ciągu roku to nie ma co sobie głowy zawracać
.png)
zag napisał(a):Winieta Wojewódzka jest winietą roczną, wyjazd na wakacje to 10 dniowa, lub miesięczna i o tym tu piszemy.(wakacjach)
.png)
.png)
dids76 napisał(a):zag napisał(a):Winieta Wojewódzka jest winietą roczną, wyjazd na wakacje to 10 dniowa, lub miesięczna i o tym tu piszemy.(wakacjach)
Ale jeżeli ktoś jedzie dwa razy w roku to już mu się zaczyna opłacać wykupienie winiet rocznych na dwa województwa.
- Miesięczna na cały kraj to 10360Huf
- Dwie roczne (na dwa województwa to 13320Huf (2x6660Huf).

.png)
.png)

.png)
Martini2000 napisał(a):
W tym roku dodatkowo chcę nadrobić trasę o 70 km i jechać tylko autostradami przez HU wzdłuż Balatonu - trochę dłużej ale jednak wygodniejsza trasa , tym bardziej że jedziemy na noc a 86 przez wioski mi się nie podoba .
.png)
marekkowalak napisał(a):Martini2000 napisał(a):
W tym roku dodatkowo chcę nadrobić trasę o 70 km i jechać tylko autostradami przez HU wzdłuż Balatonu - trochę dłużej ale jednak wygodniejsza trasa , tym bardziej że jedziemy na noc a 86 przez wioski mi się nie podoba .
Jeśli chcesz jechać przez Węgry tylko autostradami (czyli przez obwodnicę Budapesztu), to wychodzi 140 km różnicy w porównaniu do M86
.png)
Martini2000 napisał(a):marekkowalak napisał(a):Martini2000 napisał(a):
Jeśli chcesz jechać przez Węgry tylko autostradami (czyli przez obwodnicę Budapesztu), to wychodzi 140 km różnicy w porównaniu do M86
Mi wyszła alternatywa i omija Bratysławę :
.png)
Martini2000 napisał(a):
Mi wyszła alternatywa i omija Bratysławę :
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi