napisał(a) marekkowalak » 13.03.2024 19:13
grab56 napisał(a):marekkowalak napisał(a):Ja jestem z centralnej Polski, a zawsze tak jeżdżę: Żory - Cieszyn-Żylina-Bratysława. I wiele osób z całego kraju tak jeździ.
Jak się pytam o trasę SK/HU tylko 30 minut dłuższą od CZ/AUT/SLO, to pokazujesz mi drogę przez całe Czechy, przez które sam nie jeździsz, tylko przez Cieszyn, gdzie jest 50 minut różnicy względem CZ/AUT/SLO.
Nieładnie tak kręcić

A ty pytasz z ciekawości czy jesteś zwykłym trollem, któremu zależy tylko na zamieszaniu?
Pytałeś o trasę przez Słowację i Węgry, która jest dłuższa o 30 minut - to ci pokazałem (i jeszcze 2 osoby). Nie było pytania, czy nią jeżdżę, czy nie, bo jakie to ma zresztą znaczenie? Jeżdżę przez Cieszyn, bo tak mi pasuje, a to nie znaczy, że jestem zamknięty na inne trasy. Jak kiedyś będzie mi cholernie zależało na czasie, to pojadę sobie przez Brno i Bratysławę. A do tego czasu jeżdżę jak mi się podoba i nie ma to najczęściej nic wspólnego z długością trasy ani z czasem przejazdu. Kiedyś jechałem 3 dni przez BiH. W tym roku będę wracał aż 4 dni przez Austrię i Niemcy. Jeździłem też przez Włochy, a nawet przez Serbię.
Przyjmij do wiadomości, że droga do Chorwacji i z powrotem to nie dla wszystkich tutaj Rajd Safari, gdzie liczą się sekundy i nie plebiscyt, kto szybciej dojedzie. Jest tyle pięknych miejsc po drodze (przy każdym wariancie trasy), że można sobie jechać jak komu pasuje.