.png)
.png)
.png)
markid napisał(a):Ewentualnie można pojechać na Redics i skręcić na Lenti jeśli jest to noc, a chcemy zatankować paliwo na Węgrzech.
W Redics i Lenti są ostatnie przed Chorwacją stacje benzynowe (po trasie), nie autostradowe (taniej), przy czym ta w Redics jest całodobowa, a w Lenti nie - dlatego może być warto jechać prze Redics (różnica 7 km).
.png)
marekkowalak napisał(a):Baldini napisał(a):Jadąc w kierunku Bratysławy musiałbym odbić w Trnawie na Komarno.
Można i tak.
Ja tak pojechałem raz jakieś 10 lat temu i jednak wolę autostradą przez Bratysławę - bo wolę jechać na tempomacie zamiast kręcić kierownicą i wajchować biegami.
Ale może tobie się spodoba.
.png)
.png)
Baldini napisał(a):
Nie wiem jak poza granicami naszego kraju jest na autostradach, ale w Polsce, szczególnie po A4 to nienawidzę jeździć.
.png)
kokoliew napisał(a):Witam
Widze tu Panowie posiadacie sporą wiedzę. Ppotrzebuje nie wjechac do Sloveni jadąc ze Słowacji i potem Węgry. Bo tam chyba trzeba viniete, a odcinek raczej krótki. Gdzie najlepiej zjechać By wjechac do Chorwacji w normalnych warunkach
Dzieki zapomoc
.png)
kokoliew napisał(a):Witam
Widze tu Panowie posiadacie sporą wiedzę. Ppotrzebuje nie wjechac do Sloveni jadąc ze Słowacji i potem Węgry. Bo tam chyba trzeba viniete, a odcinek raczej krótki. Gdzie najlepiej zjechać By wjechac do Chorwacji w normalnych warunkach
Dzieki zapomoc

.png)
kokoliew napisał(a):Bardzo Ci dziękuje za szybka odpowiedz A wiesz może czy warto tankowac u Wegrów czy lepiej u Chorwatów Oczywiscie nie mam zamiaru szukać stacji poza trasą Tak normalnie po drodze będe musial cos zatankowac PB95
.png)
kokoliew napisał(a):MAX21
Leczysz tu wszystkie moje wątpliwości. Te kombinacje Slovenskie to po moich 750 km bedą mam nadzieję że sie nie zgubie. Rozumiem że u Wegrów i Słowaków tankowanie nie jest opłacalne
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi