Planuję 1-dniowy przeskok z Warszawy przez Słowację, Węgry do przejścia granicznego Mursko już po chorwackiej stronie
i nocleg w tej okolicy.
Bardzo proszę o informację o dostępnej bazie noclegowej i
obowiązujących cenach
Kaz
.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a):Jeżeli masz na myśli granicę w Mursko Sredisce to moim zdaniem strzał jak kulą w płot z tym noclegiem.
Tam nie ma NIC. Najbliżej masz Cakovec z dość nieciekawymi cenami w hotelach od 200 HRK w górę za osobę.
Nie lepiej zamiast przez Mursko (jadąc przez Węgry) pojechac przez Letenye ?
W Letenye noclegów do wyboru do koloru i dodatkowo na każdą kieszeń.
Jeżeli temat ten by Cie interesował to na forum jest szczegółowo opisany, łącznie z linkami do pensjonatów, których i tak nie trzeba rezerwować bo są zawsze dostępne miejsca.
.png)
Diego M napisał(a):
Tu się mylisz-w Mursko Sredisce jest możliwość noclegu -pension Ilonka- korzystałem kilka razy i polecam-położenie b.blisko przejścia granicznego
dobre warunki ,miła właścicelka i obsługa ,miejsce b.dobre na tranzytowy nocleg www.ilonka.hr
pzdr![]()
.png)
maczos napisał(a):Diego M napisał(a):
Tu się mylisz-w Mursko Sredisce jest możliwość noclegu -pension Ilonka- korzystałem kilka razy i polecam-położenie b.blisko przejścia granicznego
dobre warunki ,miła właścicelka i obsługa ,miejsce b.dobre na tranzytowy nocleg www.ilonka.hr
pzdr![]()
Cześć Diego ...
Ja też jestem zainteresowany noclegiem w Ilonce bo po raz pierwszy będę jechał do Cro z noclegiem. Rezerwoałeś noclegi przez maila czy telefonicznie ? Bo ja do nich już 3 maile wysłałem i kamień w wodę...
.png)
Buber napisał(a):Diego ile płaciłeś za sobe w Ilonce i kiedy to było?
.png)
Diego M napisał(a):maczos napisał(a):Diego M napisał(a):
pzdr![]()
Cześć Diego ...
Ja też jestem zainteresowany noclegiem w Ilonce bo po raz pierwszy będę jechał do Cro z noclegiem. Rezerwoałeś noclegi przez maila czy telefonicznie ? Bo ja do nich już 3 maile wysłałem i kamień w wodę...
Witaj Maczos
Nigdy nie rezerwowałem noclegów -poprostu jechałem tam w ciemno i nigdy nie miałem problemów a nocowałem tam kilka razy - zawsze jak wracałem z Cro. Musze przyznać,że przyjeżdżałem dość pózno/tj ok.22-23/ i nigdy nie było problemów z wolnymi pokojami.Tak było w poprzednich latach kiedy drogą przez Węgry była mało popularna.!!!!!
Teraz po <numerze> Słoweńców może sie to zmienić.Mimo wszystko jeśli nie dostaniesz odpowiedzi wydaje mi się,że śmiało możesz jechać w ciemno-baza noclegowa u Ilonki jest dość duża.
Polecam.
pzdr
![]()
![]()
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi