mamy nie za dużo pieniędzy na ten wyjazd dlatego w Słowenii omijamy drogi płatne. Oprócz paliwa za przejazdy wyliczyłem, 330 koron czeskich za miesięczną winietę, 14,4 Euro za Austrię, w Słowenii 0
Może macie pomysł na tańszą podróż samochodem??
.png)
.png)
trace82 napisał(a):Może macie pomysł na tańszą podróż samochodem??
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
trace82 napisał(a):Co myślicie??
mamy nie za dużo pieniędzy na ten wyjazd dlatego w Słowenii omijamy drogi płatne. Oprócz paliwa za przejazdy wyliczyłem, 330 koron czeskich za miesięczną winietę, 14,4 Euro za Austrię, w Słowenii 0i Chorwacja też lokalnymi drogami.
.png)
trace82 napisał(a):Co myślicie??
mamy nie za dużo pieniędzy na ten wyjazd dlatego w Słowenii omijamy drogi płatne. Oprócz paliwa za przejazdy wyliczyłem, 330 koron czeskich za miesięczną winietę, 14,4 Euro za Austrię, w Słowenii 0i Chorwacja też lokalnymi drogami.
.png)
.png)
trace82 napisał(a):"jesteście twardzi" a tam twardzi, kilka lat temu byłem w Chorwacji autostrad nie było i nikt nie narzekał. Ludzie jeździli maluchami do Hiszpanii czy Portugalii i też żyli))))))))))))) klimy nie było i każdy był szcześliwy. Poza tym należymy raczej do osób, które poją się podziwianiem tego co zobaczą po drodze a nie gnaniem na łeb na szyje z pkt A do B, a później 2 tygodnie smażenie wystającego brzucha na plaży. Przede wszystkim ma być wesoło
)))
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi