Fuzi napisał(a):No to teraz żeś mi zadał![]()
A prosiłem - krótkie odpowiedzi![]()
No i mam za swoje - dalej nie wiem co mam kupić .
.png)
.png)
Fuzi napisał(a):Dzięki - jednak po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku że nie potrzebuję kolejnego komputera i dalej szukam tylko niskobudżetowej nawigacji której tak naprawdę użyję około 10 razy w roku.
.png)
Jacek L napisał(a):Fuzi napisał(a):OK !
W tej chwili nie jestem w stanie tego zrobić ponieważ dopiero przymierzam się do zakupu.
Chodzi mi tylko o to czy jest sens wydawać 1500 zł na nawigację jeżeli mozna wydać 666 zł na TOMTOM ONE XL . Czy można zaufać mapom w które wyposażone są te urządzenia ?
Bo jeżeli odnalazłem miejsce docelowe to rozumiem że nawigacja doprowadzi mnie do celu ?
Nie ma sensu wydawać tyle szmalu .... kup na Allegro MIO 560 z wgranymi aktualnymi mapami - za całe 900 zł - chyba lepiej na tym wyjdziesz - i dodatkowo na Allegro znajdziesz ludzi co sprzedają najaktualniejsze mapy na kartach pamieci po 60 zł za mapę ... (może to troche nieetyczne polecać złodziejstwo) ale oni twierdzą że mają licencję ...poza tym masz niezły komputerek w aucie z wifi - zawsze możesz mieć dostęp do netu - jak znajdziesz stację bez zabezpieczeń - osobiście mam Mio 550 i bardzo sobię chwalę - a mapy można wymieniać jak się chce -osobiście mam dostęp do facecika co wgrywa mapy na kartę i konfiguruje urzadzenie że wszystko gra - Pozdrawiam !!!
ps - jeśli chciałbyś więcej informacji to pisz - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub GG 8733863 ...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi