Ja też nie stanę na samej krawędzi....Mikeee napisał(a):stromo tu jest. Mam wrodzony strach, aby stanąć na samej krawędzi.
Widoki przepiękne, jak żałuję że nie udało się upolować biletów na jesień w rozsądnej cenie....
.png)
Ja też nie stanę na samej krawędzi....Mikeee napisał(a):stromo tu jest. Mam wrodzony strach, aby stanąć na samej krawędzi.
.png)
Mikeee napisał(a):Rewelacyjne miejsce. Ale uwaga - wejście może być problemem dla osób z lękami wysokości. Ja się jakoś przemogłem, zwyciężyła ciekawość.
.png)
Mikeee napisał(a):Miasteczko jest senne, jakby opustoszałe, nie próbuje przypodobać się turystom. Zachowuje swój lokalny charakter.
...Mikeee napisał(a):Teraz już na piechotę idę na krawędź klifu. Stąd widok już zdecydowanie lepszy i szerszy.
.png)
.png)
Mikeee napisał(a):ajdadi napisał(a):Bardzo fajny TOUR de CANARIA Wam wyszedł...![]()
![]()
Mogłem tak nazwać ten odcinek
kulka53 napisał(a):Osady takie po części też greckie, zwłaszcza kolorystycznie![]()
fakt, białe domy z niebieskimi oknami i drzwiami kojarzą się głównie z Grecją![]()
kulka53 napisał(a):Miałem już pytać ile km nakręciliście na rowerkach, ale na koniec jest piękna mapka, 20 km na cały dzień to nie tak wiele nawet biorąc pod uwagę wzniesienia i szutrową nawierzchnię - także bardzo fajny sposób na zwiedzenie.
kmichal napisał(a):... super sprawa ta rowerowa wycieczka ......
dokładnie tak. Wg nas to najlepszy sposób na poznanie wyspy. Jeszcze godzina by się przydała, żeby zobaczyć wszystko co Graciosa oferuje.
Moim zdaniem jednak cena za tą krótką przeprawę na wysepkę (20 EUR/os w obie strony) jest przesadzona, biorąc pod uwagę ogólny poziom cen na Kanarach.
Miłego oglądaniaGandalf Biały napisał(a):Przepiękne fotki , mam wiele do obejrzenia zabieram się zatem do roboty !!!
a widziałaś te?elfik99 napisał(a):Prześliczne te kolorowe kaktusy!!!
marze_na napisał(a):kulka53 napisał(a):Widoki zachwycające
Bardzo![]()
![]()
mogliśmy sobie tylko wyobrazić jak to wszystko wygląda są w słońcu![]()
pozdrawiam,
M

.png)
tony montana napisał(a):Ach, jak nabrałem ochoty na jakiego Kanarka
piekara114 napisał(a):Widoki przepiękne, jak żałuję że nie udało się upolować biletów na jesień w rozsądnej cenie....
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Rewelacyjne miejsce. Ale uwaga - wejście może być problemem dla osób z lękami wysokości. Ja się jakoś przemogłem, zwyciężyła ciekawość.
Wyczaiłem to miejsce dopiero, kiedy szukałem atrakcji na El Hierro. Jeśli kiedyś powrócę na Lanzarote, to właśnie z powodu tej dziury...
marze_na napisał(a):...wolałabym w bardziej słonecznym wydaniu.
kmichal napisał(a):Mikeee napisał(a):Miasteczko jest senne, jakby opustoszałe, nie próbuje przypodobać się turystom. Zachowuje swój lokalny charakter.
... ale to chyba zaleta ......
ajdadi napisał(a):O KU...źwaale widoki...
Gandalf Biały napisał(a):Brawo za odwagę i kapitalne zdjęcia !!!
kulka53 napisał(a):Mikeee napisał(a):Rewelacyjne miejsce
... też bym tam pewnie polazł
elfik99 napisał(a):Dziękuję. Śliczne!!!![]()
![]()
.png)

.png)
Mikeee napisał(a):ja mam w planie odwiedzić wszystkie. Nie wiem, czy uda mi się w przyszłym roku polecieć na któregoś, ale będę brał je zawsze pod uwagę w pierwszym rzędzie
Mikeee napisał(a):może wtedy odwiedzisz również Graciosę?
.png)
Siedzę i pilnuję, ale tak korzystne ceny to z przesiadką i lot to w sumie 2 dni stracone, przy tygodniowym urlopie to strasznie dużo....Mikeee napisał(a):piekara114 napisał(a):Widoki przepiękne, jak żałuję że nie udało się upolować biletów na jesień w rozsądnej cenie....
szkoda. Choć co jakiś czas pojawiają się bilety na Lanzarote i Teneryfę za 200-300 PLN na Fly4Free
Mam wrażenie, że w tym roku jest dużo niekorzystnych jakiś frontów, które przynoszą pogorszenie pogody...Mikeee napisał(a):Sytuacja z pogodą jaka nam się przydarzyła na Lanzarote zdarza się chyba raz na 100 latNa 7 dni, słonecznych może w sumie było 1,5
.