.png)
.png)
Bocian napisał(a):maslinka napisał(a):No jasne!Miło jest być nierobem
![]()
Ktoś bronił wybrać taki fantastyczny zawód i lenić się tylko![]()
Popieramtakże to samo mówię wszystkim tym co mają jakieś uwagi do mnie
lotnikwsk napisał(a):więc nie rozumiem o co gościowi chodzi![]()
andeo napisał(a):Agnieszko i ja dołączę do świeckiej tradycji i podziękuję,za czas jaki poświęciłaś na pokazanie nam tylu fajnych,ciekawych miejsc i ich opisaniepodobało mi się jezioro Jarun,w ogóle jego okolice ,dobrze jest mieć takie miejsce na wypoczynek w mieście .Twoje podsumowanie też bardzo przydatne.Bardzo miło było tu zaglądać .pozdrawiam
.png)
maslinka napisał(a):Temu forumowiczowi zabrakło chyba dużo więcej, ale takich ludzi się nie nawróci... Najśmieszniejsze jest to, że nie mając pojęcia, jak wygląda praca nauczyciela, powtarzają coś, co gdzieś usłyszeli.

.png)
romuald22 napisał(a):Hej AgaNie denerwuj się.
romuald22 napisał(a):Nie lubię wpisywania się "zasiadam w pierwszym rzędzie", podziękowania za relacje są dla Ciebie pewno miłe choć jakbym ja Ci nie podziękował to...?
miras_sg napisał(a):Dzięki , miło było.... Szkoda że na następną relację trzeba dłuuugo czekać.... Pozdrav
Bocian napisał(a):Przy okazji warto iść do ZOO
Vjetar napisał(a):Dzięki Aga za kolejną solidną porcję inspiracji i pomysłów.
.png)

.png)

.png)
GOLDEN napisał(a):OMG![]()
![]()
.....Końca nie widać......
![]()
GOLDEN napisał(a):Fanclub maslinki czy jak....![]()
![]()
.png)
Sara76 napisał(a):Zawsze sobie obiecuję, że od następnego wyjazdu też będę robić notatki, a potem kończy się na lakonicznych zapiskach, które są mało szczegółowe.
Magdalena S. napisał(a):Zawsze zainspirujesz mnie do odkrycia czegoś nowego.
piotrf napisał(a):Agnieszko , dziękuję![]()
Jak zwykle miło było z Wami podróżować![]()
GOLDEN napisał(a):OMG![]()
![]()
.....Końca nie widać......
![]()
Fanclub maslinki czy jak....![]()
![]()
Franz napisał(a):Nie przejmuj się, Agnieszko, głupimi stwierdzeniami.
Wielu ludzi ma zwyczaj wypowiadania się na tematy, o których nie ma pojęcia. Wiem, to potrafi zaboleć, ale szkoda nerwów.
Trzymaj się i - do następnej relacji.![]()
Pozdrawiam,
Wojtek

Powrót do Nasze relacje z podróży