.png)
Malvka napisał(a):Zasiadam i ja! Wczoraj wróciłam do szarej rzeczywistości, więc Twoja relacja będzie w sam raz na otarcie łez
.png)
Edi1012 napisał(a):Relacja nadrobiono...teraz na bieżąco. Widza że lubicie czerwcowe wypady tak jak My. Pozdrawiomy lokalnych sasiodów i czekomy na więcej
.png)
.png)
.png)
beatabm napisał(a):w chorwackich temperaturach na rowerze to wyzwanie, podziwiam bardzoi czekam na ciąg dalszy
.png)
__monia napisał(a):Wow, podziwiam - zrywać się w środku nocy na urlopie.
Ale widok Zadaru o wschodzie słońca na pewno wynagrodził wam trudy - zdjęcia są boskie!
Czekam na dalszą relację
figusek napisał(a):Fajnie, fajnie - 2km z górki....ale potem trzeba te 2 kilosy podjechać pod górkęczekam na kolejne zdjęcia, bo już jest pięknie
ja sobie odpuściłam na wstępie beatabm napisał(a):w chorwackich temperaturach na rowerze to wyzwanie, podziwiam bardzoi czekam na ciąg dalszy
CROnikiCROpka napisał(a):To się napedałowaliście. Podziwiam!
kojacek napisał(a):Jadąc w zeszłym roku na Sv Jure mijałem dwóch rowerzystów, którzy również jechali w stronę szczytu. Na górze okazało się, że to Polacy.
Od Makarskiej jechali 7h![]()
![]()
.
ha ha ha. Dobrze, że mu to szybko wybiłam z głowy. .png)
.png)
.png)
tyniolek napisał(a):Już siadam, mam nadzieję, że jest jeszcze troszkę miejsca dla mniewschód słońca nad Zadarem
mam do tego miasta duży sentyment, bo tam byliśmy z narzeczonym po raz pierwszy w Chorwacji i tam się w niej zakochałam
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży