Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam, pokoju/domu/apartamentu w TROGIR

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
byska
Podróżnik
Re: Szukam, pokoju/domu/apartamentu w OMIŚ

Nieprzeczytany postnapisał(a) byska » 07.12.2012 12:52

do Sztyrlic69 ja też poproszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wiechu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiechu » 07.12.2012 14:31

Spróbuj wygooglać apartman Solar w Nemirze. Gość ma kilka apartamentów w tym 7-mio osobowy. Niestety do plaży (ładnej) 100 stopni w dół.
papas5
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) papas5 » 07.12.2012 19:58

Witam,

zmieniłem temat za namową kilku osób a mianowicie aby nie jechać co OMISIA tylko do TROGIRU, i nawet patrząc na położenie obu miejscowości już można powiedzieć że TROGIR to zdecydowanie lepsza miejscówka

poszukuje albo jednego dużego domu na 7 osób (4 dorosłe, 3 dzieci) lub dwa pokoje (2+1) i 2+2 koniecznie sąsiadujące lub w tym samym kompleksie , odległość do palży max. 300m. jestem zdecydowany na 100% na wyjazd do CRO , więc jak ktoś ma sprawdzone miejscówki prosze o linki tu na forum lub

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 09.12.2012 11:25

Interesuje Cię sam Trogir, czy wioski przy Trogirze? Jak dla mnie, Trogir fajny na spacer i zwiedzanie, ale wypoczywać bym tam nie chciał ;)
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 09.12.2012 15:54

Zgadzam się z powyższą opinią w 100%. Trogir trzeba zobaczyć ale żeby tam wypoczywać to nie za bardzo. Podobnie jak na Ciovo, ale to tylko moje skromne zdanie, którym sugerować wcale się nnie musisz. Pozdrawiam
leszeg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszeg » 20.12.2012 08:22

Poproszę o info: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Sztyrlic69 napisał(a):Witam

Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 5 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zaintersowany proszę o info.

Pozdrawiam
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 20.12.2012 08:24

poproszę : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
leszeg napisał(a):Poproszę o info: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 5 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zaintersowany proszę o info.

Pozdrawiam
papas5
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) papas5 » 06.01.2013 11:04

Nadal szukam miejscówki na wakcje w CRO , tu ładnie a tam jeszcze ładniej, i sam nie wiem gdzie jechać

znalazłem kilka ciekawych miejsć wyspę CIOVO a na niej wille

w m. Slatine
WILLA ZVONIMIRA
WILLA KSENIA
WILLA ŻARKO

w m. Mastrinka
WILLA TONA

czy ktoś zna / mieszkał ww. miejscach

pozdrawiam

każde info cenne
Bunio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bunio » 06.01.2013 18:46

Pozdrawiam

Jeśli można to ja też poproszę o namiary na kwatery w Stanici i z góry dziękuję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Szukam, pokoju/domu/apartamentu w TROGIR - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone