Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam, pokoju/domu/apartamentu w TROGIR

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
papas5
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) papas5 » 23.11.2012 20:18

Witam, całe forum CRO

szukam pokoju/domu/apartamentu dla 7 osób w OMIŚ jeśli ktoś posiada do wynajęcia proszę o info na:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

podam szczegóły podczas rozmowy mailowej lub telefonicznej

warunki jakie musi spełniać lokum to:

- klima
- odległość do palży max. 200 metrów (jak będzie 201 też będzie OK :D )
- łazienka w pokoju

pozdrawiam Mariusz
Ostatnio edytowano 07.12.2012 19:53 przez papas5, łącznie edytowano 1 raz
henius34
Cromaniak
Re: Szukam, pokoju/domu/apartamentu w OMIŚ

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 23.11.2012 21:01

Interesuje Cie tylko Omiś czy może być kawałek niżej na południe?
papas5
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) papas5 » 24.11.2012 12:33

to nie musi byc tylko Omiś , generalnie wybrałem to miasteczko bo blisko jest do Splitu , proszę napisz konkretnie ile km na południe i jakie to miasto
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 26.11.2012 13:52

Polecam Pisak lub Nemirę. Pisak 18 km od Omisza, Nemira 3 km. Cisza spokój ładne plażę :lol: jak coś podaj mejla prześlę szczegóły
pitpawel
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pitpawel » 27.11.2012 15:53

Witaj papas. Byłem w tym roku w Breli, to niedaleko od Omiś ale już na Makarskiej Riwierze. W czasie wycieczki do Splitu zahaczyłem o Omiś i nie przypadł mi zdecydowanie do gustu. Nie jeżeli chodzi o wypoczynek i stałe miejsce pobytu. Za to dookoła jest kilkanaście mniejszych wioseczek o znacznie lepszym klimacie:)
Pepek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepek » 28.11.2012 08:57

Witam
Ja też się dołączam do prośby. Szukam apartamentu 4+2, lub 2+2 i 2 +0. Okolice Omisia. Najlepiej Mimice Nemira ale nie koniecznie. Ważne aby było przy plaży bo z dzieciakami (3 i 6) i jeszcze ich zabawkami trochę ciężko by było jeszcze po schodach wychodzić. Koniecznie klimatyzacja i taras z widokiem na morze. Jeśli ma ktoś jakieś namiary na fajny apartament w przystępnej cenie to będę wdzięczna za info na mojego maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Szukam już od jakiegoś czasu i albo cena kosmiczna albo w ogóle nie odipsują na maile.
Pepek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepek » 28.11.2012 08:59

henius34 napisał(a):Polecam Pisak lub Nemirę. Pisak 18 km od Omisza, Nemira 3 km. Cisza spokój ładne plażę :lol: jak coś podaj mejla prześlę szczegóły

Ja też proszę szczegóły adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki :D
papas5
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) papas5 » 28.11.2012 14:47

henius34 napisał(a):Polecam Pisak lub Nemirę. Pisak 18 km od Omisza, Nemira 3 km. Cisza spokój ładne plażę :lol: jak coś podaj mejla prześlę szczegóły

mail podany w pierwszym poście

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 28.11.2012 23:40

Juto wyślę mejla zainteresowanym - dzisiaj padam po ciężkim dniu. Pozdrav
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 29.11.2012 23:22

Pamiętam, pamiętam ale proszę o dzień zwłoki :wink: . Jutro wieczorkiem z pewnością dam namiary. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie :cry:
Pepek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepek » 30.11.2012 11:45

:D Czekamy, czekamy
benekt
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) benekt » 01.12.2012 16:12

henius34 napisał(a):
Polecam Pisak lub Nemirę. Pisak 18 km od Omisza, Nemira 3 km. Cisza spokój ładne plażę jak coś podaj mejla prześlę szczegóły

Ja też proszę o szczegóły adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 02.12.2012 14:40

Mejle wyslane :papa:
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 03.12.2012 01:33

Witam

Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 5 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zaintersowany proszę o info.

Pozdrawiam
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 07.12.2012 09:44

poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Sztyrlic69 napisał(a):Witam

Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 5 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zaintersowany proszę o info.

Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone