Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam nowego miejsca na wakacje 2011 (z małymi dziećmi)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.09.2010 20:28

majeczka napisał(a):Mariusz wymiękam całkowicie. Nieziemska panorama i bardzo urokliwe miejsce... Hmm, najbardziej zależy mi na słońcu i plaży. Ale tak sobie kombinuję, że pomimo bliskości Zadaru będzie dbst... :papa:

W Splitskiej z kolei ,była byś w bezpośredniej bliskości ziomali ... W ubiegłym roku dwie posiadłości w pierwszej lini od brzegu , padły łupem biznesmenów z Puszczykowa :D Pyrlandia nam się w Splitskiej powoli robi :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.09.2010 20:34

krombocher napisał(a):
mkm napisał(a):
krombocher napisał(a):Patrząc na te świadectwa trafnych rekomendacji mkm utwierdzam się w przekonaniu, że w przyszłym roku trzeba będzie w końcu skusić się na Brac :)

Do Splitskiej oczywiście :D

Z dalszych postów widzę, że "prawie" oczywiście 8O Mkm mogę liczyć na dalsze podpowiedzi - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję :D

Nema problema :D Postudiujemy Brac ... :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 18.09.2010 20:59

mkm napisał(a):W Splitskiej z kolei ,była byś w bezpośredniej bliskości ziomali ... W ubiegłym roku dwie posiadłości w pierwszej lini od brzegu , padły łupem biznesmenów z Puszczykowa :D Pyrlandia nam się w Splitskiej powoli robi :wink:

Puszczykowo nam wykupuje Cro? :wink:
Ostatnio edytowano 19.09.2010 08:03 przez majeczka, łącznie edytowano 1 raz
Waldii77
Globtroter
Czyli po nitce...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldii77 » 18.09.2010 21:04

Witam
Dzięki krombocher za odpowiedz; myślę ze pomału się rozkręce tu u Was. Teraz pewnie czas na kolejne pytanie; jak szukać noclegów?Preferuje raczej wcześniej uzgodnione i dogadane - w ciemno -hmmm no gdybym był jeszcze kawalerem to na pewno...:)Gdybyście cos mogli podać, czy nakreślić to dzięki z góry bo okrutnie mnie czas goni.Zachciało się nam remontu w domu-zamiast wydać te pieniądze na Chorwacje...ech. Pocieszam się ze na wrzesień powinienem sobie przed zimą coś zarezer. ale...najważniejsze to nie trafić pod most:)Pozdrówki:)
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 18.09.2010 21:37

Nema problema :D Postudiujemy Brac ... :)[/quote]

Dzięki, ja w wolnych chwilach także dłuższe wyspy :wink:
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 19.09.2010 00:04

Kurczę na jakiś czas wybyłam do znajomych , i już jestem poza tematem :cry:
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 19.09.2010 00:06

mkm napisał(a):
Ewa Zuber napisał(a):Mkm gdybyś przypadkiem zajrzał tam w I połowie sierpnia 2011, to oprócz fantastycznej kąpieli mógłbyś zaliczyć dobre piwko ( nie rybnicki full ) lub schłodzone winko, oczywiście w naszym rybnicko-wodzisławskim towarzystwie :lol:

Dzięki za zaproszenie ... kto wie , może pofedrujemy trocha przy piwku :D

Zaproszenie permanentnie aktualne :lol: Co tu dużo godać : my z moim ślubnym robiymy jako belfry, ale na fedrowaniu tyz sie trocha znomy :D
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 19.09.2010 00:13

Cavtat. Trochę daleko, ale warto.
a_nula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_nula » 19.09.2010 15:51

chyba nie powinnam czytać tego forum, bo zaczynam układać sobie wakacje na za 2lata i za 3... :lol: 8) :lol:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.09.2010 18:59

Ewa Zuber napisał(a):
mkm napisał(a):
Ewa Zuber napisał(a):Mkm gdybyś przypadkiem zajrzał tam w I połowie sierpnia 2011, to oprócz fantastycznej kąpieli mógłbyś zaliczyć dobre piwko ( nie rybnicki full ) lub schłodzone winko, oczywiście w naszym rybnicko-wodzisławskim towarzystwie :lol:

Dzięki za zaproszenie ... kto wie , może pofedrujemy trocha przy piwku :D

Zaproszenie permanentnie aktualne :lol: Co tu dużo godać : my z moim ślubnym robiymy jako belfry, ale na fedrowaniu tyz sie trocha znomy :D

Chyba z tym fedrowaniym sie nie przebija , bo moja też belfruje :lol:
Najważniejsze , że bydymy razym czerwone wino pić :D ...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.09.2010 19:01

a_nula napisał(a):chyba nie powinnam czytać tego forum, bo zaczynam układać sobie wakacje na za 2lata i za 3... :lol: 8) :lol:

Nic się nie przejmuj ... To normalne :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.09.2010 19:12

Ndrangheta napisał(a):Cavtat. Trochę daleko, ale warto.

Chociażby ze względu na konavoske stijene :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 20.09.2010 18:19

Mkm myślę, że fajnie jest być belfrem, ma się z tego tytułu 2 miesiące wakacji, jednak z drugiej strony lipiec - sierpień to okres największej popularności CRO. A u nas niestety, urlop w innym terminie nie wchodzi w grę. Dlatego znalezienie takich miejsc jak proponujesz jest coraz trudniejsze. Ja tego lata nie byłam w Chorwacji (zamiast Cro wybraliśmy Tyrol - polecam!) dlatego tak bardzo do niej tęsknię. Najważniejsze jest to.... że Zbynek się odezwał i chałupa już zamówiona :D
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 20.09.2010 18:33

Wracając do początku wątku, czyli do tego o co pytał Marsallah, to może Igrane. Spełnia większość postawionych oczekiwań. :?:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.09.2010 19:24

Tomasz W napisał(a):Wracając do początku wątku, czyli do tego o co pytał Marsallah, to może Igrane. Spełnia większość postawionych oczekiwań. :?:

My o kozie , a Ty o wozie :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Szukam nowego miejsca na wakacje 2011 (z małymi dziećmi) - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone