a może od razu zapytam o radę
.png)
.png)
.png)
.png)
elawal napisał(a):dokładnie, szukajcie a znajdzieciedla nas za małe, ale miejsce faktycznie super
a ja będę szukać dalej, a jak coś znajdę, to napiszę i zapytam o radę.
a może od razu zapytam o radękochani doradźcie w takim razie, lepiej jechać na sam koniec czerwca, czy może lipiec/sierpień, żeby była piękna pogoda, ale bez tropikalnych upałów i ciepłe morze? nie lubię dzikich tłumów, ale mamy szkolne dzieci więc niestety musimy jechać w pełni sezonu. doświadczonych cromaniaków proszę o radę. pozdarwiam
.png)
Elizasz napisał(a):Ha, a myślałam, że tylko ja jestem "świrem" i już szukam kwatery na przyszły rok![]()
![]()
![]()
Miło wiedzieć, że jest inaczej![]()
![]()
Jednak ja poszukuję czegoś w Makarskiej, zdecydowanie poniżej ulicy Vukovarskiej i Starcevica.......
Przekopię forum oczywiście (i nie tylko forum), ale jak ktoś przypadkiem ma jakieś ciekawe namiary (2+2), to będę wdzięczna
Dotąd rezerwowałam kwaterę przez adriatic.hr, jednak zdecydowanie się nie opłaca, a w poszukiwaniach gdzie indziej dopiero raczkuję![]()
.png)
.png)
.png)
krombocher napisał(a):Witaj
Jeżeli jest to pierwszy raz i chcesz także zaliczyć "jazdę obowiązkową" turystycznych atrakcji Dalmacji, to jako miejsce pobytu i bazę wypadową wybierz którąś z miejscowości poniżej Makarskiej (np. okolice Igrane). Stamtąd będziesz mógł w stosunkowo krótkim czasie dotrzeć zarówno do Trogiru i Splitu jak i Dubrownika. Ponadto niedaleko jest BiH z Mostarem, który naprawdę warto odwiedzić (potrzebna zielona karta).
Natomiast na drugi raz oczywiście polecam wyspy![]()
Pozdrawiam
K
.png)
Marsallah napisał(a):Walczyłem i wywalczyłem...Nie zapeszam, bo jeszcze nie dopięliśmy szczegółów związanych z rezerwacją, ale nowa, zmodyfikowana oferta, którą przedstawił mi Ivo, podoba mi się ...

.png)
.png)
Ewa Zuber napisał(a):A ja po raz kolejny posłuchałam mkm i już dokonałam wyboru. Po uroczym Peljesacu przyszła pora na lawendowy Hvar. Uvala Mali Rapak jest nasza - dzięki mkm - jesteś wielki w doradzaniu !!!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne