Klapa Kumpanji - Probudi Me Jutrom
iz Blatooo !!!!
.png)
mkm napisał(a):Marsallah napisał(a):mkm napisał(a): Kmienna jest o dziesięć euro droższa od tej w Prigradicy ... Ale zdecydowanie warto więcej zapłacić
Dzieki za odp., to super wiadomosc! Wyslalem tez maila do gospodarzy z zapytaniem o cene, wiec jesli potwierdzi mi ta cene na przyszly rok, to chyba bedziemy sie decydowac
Ani chwili się nie zastanawiaj ... Tylko bierz![]()
No , chyba że chcesz pójść na całość... http://www.villaorgula.com/default.asp?lang=hr ... kilkaset metrów dalej nad zatoką Popovratak jest jeszcze jedna kamena kuca .
A Prizbą się nie przejmuj ... to nie ten klimat co Prigradica
.png)
Marsallah napisał(a):
Nieee, bez przesady, chata w Kuriji wydaje sie byc idealna, zreszta widze, ze juz niejednej osobie ja poleciles i nikt nie narzekal![]()
Ale wlasnie, w jaki sposob moge skontaktowac sie z kims kto byl w kamiennej chacie w tym roku? Bo wymienilem maila z gospodarzem i napisal mi, ze kamienna chate rezerwowac moge tylko przez agencje i wychodzi to w sezonie 15 EUR za noc drozej niz max cena w Prigradicy... nie mowie, ze lokum nie jest tego warte, ale ciutke mnie to zdziwilo.
.png)
mkm napisał(a):Marsallah napisał(a):
Nieee, bez przesady, chata w Kuriji wydaje sie byc idealna, zreszta widze, ze juz niejednej osobie ja poleciles i nikt nie narzekal![]()
Ale wlasnie, w jaki sposob moge skontaktowac sie z kims kto byl w kamiennej chacie w tym roku? Bo wymienilem maila z gospodarzem i napisal mi, ze kamienna chate rezerwowac moge tylko przez agencje i wychodzi to w sezonie 15 EUR za noc drozej niz max cena w Prigradicy... nie mowie, ze lokum nie jest tego warte, ale ciutke mnie to zdziwilo.
No niech się Ivo nie robi ......Pogadaj tylko z majeczką , była tam niedawno... może ona coś wie, czego ja nie wiem
.png)
mkm napisał(a):Adam.B napisał(a):Marshall, wiele osób w tym roku z Prigradicy
, przyjeżdżało plażować do Prizby.. powód duży , duży , duży vjetar... w Prigradicy .
Gdyby nie ten vjetar , to nikt z Prigradicy nie wiedziałby o istnieniu Prizby
.png)
Adam.B napisał(a):mkm napisał(a):Adam.B napisał(a):Marshall, wiele osób w tym roku z Prigradicy
, przyjeżdżało plażować do Prizby.. powód duży , duży , duży vjetar... w Prigradicy .
Gdyby nie ten vjetar , to nikt z Prigradicy nie wiedziałby o istnieniu Prizby
proszę cię ;| wiele więcej turystów .. w Prizbie ;D niż w tej Prigradicy
.png)
.png)