Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam kwatery Pakostane lub Primosten dla 9 osob

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magdzia.25
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdzia.25 » 30.12.2010 06:59

Witam Miłosników Chorwacji
Wasze relacje z podróży pomogły mi podjąć decyzje o wyborze miejsca na wakacje i padło na Pakostane.Szczególnie polecane dla rodzin z dziecmi. Juz sie rozgladałam za wolnym miejscami przeszukałam net ale niestety juz duzo miejsc jest zarezerwowane a to dopiero grudzien. Ciezko jest znaleść jakies lokum dla 9 osob tzn trzy rodziny i kazda z małym dzieckiem. Interesuje mnie takie lokum gdzie wszyscy moglibysmy wynajac razem tzn. apartament z balkonem ( nie musi byc widok na morze) lub ogrodem gdzie by maluchy mogły pobiegac. Jesli macie jakies namiary to prosze tu jest moja poczta adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze Primosten.

Pozdrawiam i życze odkrywania urokliwych zakątów Chorwacji w nadchodzącym Nowym Roku
jaro312
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaro312 » 12.01.2011 00:05

magdzia.25 napisał(a):Witam Miłosników Chorwacji
Wasze relacje z podróży pomogły mi podjąć decyzje o wyborze miejsca na wakacje i padło na Pakostane.Szczególnie polecane dla rodzin z dziecmi. Juz sie rozgladałam za wolnym miejscami przeszukałam net ale niestety juz duzo miejsc jest zarezerwowane a to dopiero grudzien. Ciezko jest znaleść jakies lokum dla 9 osob tzn trzy rodziny i kazda z małym dzieckiem. Interesuje mnie takie lokum gdzie wszyscy moglibysmy wynajac razem tzn. apartament z balkonem ( nie musi byc widok na morze) lub ogrodem gdzie by maluchy mogły pobiegac. Jesli macie jakies namiary to prosze tu jest moja poczta adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze Primosten.

Pozdrawiam i życze odkrywania urokliwych zakątów Chorwacji w nadchodzącym Nowym Roku

Witam ! Jezeli potrzebujesz informacji na temat Pakostane to
z checia Ci Pomoge, bylem juz tam kilka razy.

Pozdrawiam Jarek
filus1974
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) filus1974 » 04.02.2011 20:37

Witam,

Poproszę o kilka informacji o Pakostane , jesli można namiar na kwaterę dla 8 osób ( 2 rodziny 4 osobowe) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

:)
111mirek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 111mirek » 04.02.2011 20:49

Prośba do Jaro312
Cieszę się, że byłeś w Pakostane kilka razy - teraz będziesz mógł pomóc potrzebującym...:) Interesują mnie miejsca, gdzie można pobyć z małym dzieckiem. Jako że tematem są apartamenty, być może masz wiedzę na temat apartamentu dla 3-4 osób. Chodzi mi o miejsce niezbyt daleko od plaży.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 30.09.2013 13:18 przez 111mirek, łącznie edytowano 1 raz
mist
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mist » 25.02.2011 08:11

To ja również się podepnę pod ten temat.
Szukam domku w tamtych okolicach. Powinien mieć 4 sypialnie taras, ogródek. W sumie 8 osób + dziecko. Plaża w miarę blisko. Termin koniec sierpnia. Jakby ktoś mógł coś polecić to będę bardzo wdzięczny. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 16.03.2011 08:35

mist napisał(a):To ja również się podepnę pod ten temat.
Szukam domku w tamtych okolicach. Powinien mieć 4 sypialnie taras, ogródek. W sumie 8 osób + dziecko. Plaża w miarę blisko. Termin koniec sierpnia. Jakby ktoś mógł coś polecić to będę bardzo wdzięczny. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Poszło.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone