Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Suplementy diety

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sroczka66
Cromaniak

Postnapisał(a) sroczka66 » 17.03.2010 08:02

ANITA:) napisał(a):
A na wadze 1,5kg mniej :)

Choróbska nikomu nie życzę, ale spadku wagi jak najbardziej :wink: Oczywiście tylko tym, którzy tego chcą :D
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 17.03.2010 08:11

Obrazek

Powiedz, co brałaś? Może to lepsze, niż suplementy? :wink:

Mam nadzieję, że już lepiej z Tobą. Zapowiadają "upały".
Szkoda by było, gdybyś nie mogła wyżyć się w spacerach nadmorskich po tej zimie.

O, właśnie - jod, dużo jodu :D
ANITA:)
Cromaniak

Postnapisał(a) ANITA:) » 17.03.2010 10:15

weldon napisał(a):
Powiedz, co brałaś? Może to lepsze, niż suplementy? :wink:

Mam nadzieję, że już lepiej z Tobą. Zapowiadają "upały".
Szkoda by było, gdybyś nie mogła wyżyć się w spacerach nadmorskich po tej zimie.

O, właśnie - jod, dużo jodu :D

Obawiam się że ten spadek wagi to raczej "zasługa" choróbska :twisted: Choć musze przyznać, że po tych sup... jakoś tak straciłam ochotę na słodkie, a to już COŚ :)

No i na szczęście ze mną juz trochę lepiej, powoli chęć do życia wraca :) A w te zapowiadające upały to jakoś nie chce mi się wierzyć więc zadbałam sama aby o nich sobie i dzieciom przypomnieć i na kwiecień zaklepaliśmy tydzień ciepełka :)
renatalato
Cromaniak

Postnapisał(a) renatalato » 17.03.2010 10:38

No co Ty, upał jak nic u mnie teraz +7,5 :lol:
Tylko słońce cosik nie może się przebić 8)
sroczka66
Cromaniak

Postnapisał(a) sroczka66 » 18.03.2010 13:18

mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 23.03.2010 21:42

Ok, schudłam 3-4 kilo, nie wiem czy od ćwiczeń, czy ogólnie od diety żm, żp czy jakiejś takiej podobnej. ;)
Spodnie z dupska lecą, trzeba szelki nosić, dobrze, że modne są teraz hehe...
No nie mam czasu ostatnio na nic, to i na jedzenie też :lool:
A3W już nie robię, bo nie podołałam, jednak słabizna jestem, cienias i wogóle, ale zadowolona jestem, bo trochę "wypłaszczałam" :lool:
Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie posiądę spowrotem tych 3 kilo ;)
k.
Cromaniak

Postnapisał(a) ANITA:) » 23.03.2010 21:50

mutiaq GRATULUJĘ! Ja dzisiaj też zauważyłam spadek o kolejne 0,5kg. W sumie jest 2kg mniej :) Mam cichą nadzieję, że do konca tygodnia jeszcze coś mi się uda zgubić, bo z racji tego że mężula nie ma to i obiadków w domu niet :)
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 23.03.2010 22:29

Wytam Diewczyne.Moge cosz powiedżit na ten temat bo sam jestem na diecie :D ponad 5 miesency i straczylem ponad 26 kilo,a mam zamiar żuczyt kolejnich 15 kg.Sam nie używam żadnych tabletek spomagajoncych. Hodze do paniy dietolog ktura my ulaże nowy jadlospis co mieszonc.Dużo szpacerujem i ostatnio jeżdym rowerem.Droga nije prosta ale je warta tych menczenia.Jestem wielkim smakoszem i uwielbijam jeszcz .Mam 5 posilkuw na dżien i nie czujem fyzicznego glodu ale w glowy mam ochote na wszysko co je slotko.Pozdrawliam
Cromaniak

Postnapisał(a) ANITA:) » 24.03.2010 09:12

Josko Bulic napisał(a):Wytam Diewczyne.Moge cosz powiedżit na ten temat bo sam jestem na diecie :D ponad 5 miesency i straczylem ponad 26 kilo,...........

Josko jestem pod wrażeniem 8O To jest dopiero wyczyn :!: Gratuluję :)
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.03.2010 09:19

Josko Bulic napisał(a):...Moge cosz powiedżit na ten temat bo sam jestem na diecie :D ponad 5 miesency i straczylem ponad 26 kilo,a mam zamiar żuczyt kolejnich 15 kg....

Josko to trzeba mieć w głowie - tzn, zaprzeć się samego siebie. Ja tak rzuciłem palenie i wcale mi to po głowie nie chodzi żeby zapalić a nie palę już rok. (Wczoraj była rocznica :D)

Gratuluję :!: Do tego trzeba po prostu dojrzeć. Trzeba dojrzeć do decyzji - to coś mi w życiu przeszkadza (w Twoim przypadku nadwaga - w moim przypadku kaszel palacza).

Trzymam kciuki - oby tak dalej. W sumie to dobrze, że jest ktoś (dietetyczka), kto pomaga. Dobrze, że nie odchudzasz się na ślepo.

Pozdrav :papa:
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 24.03.2010 10:00

Dżienki dla gratulacie .Ja Leszku gratulujem za żucenie palenia ,sam tesz musze żuczyt to gowance i wruczyt sie do sportu.W mlodoszczy trenowalem boks do wojne o nepodleglom Hrvatske.Nie stety tam zaczelem palycz papiroski i pszytilem ,wydaje my sie da je to wynik stresu kturego tam nije brakowalo.Teras jak schudlem 26 kg czujem sie jak motylek i jestem jeszcze bardżie zmotiwowany do nastempnych walki z paleniem i otchudzaniem. Dżienky bogu jestem visoki mam zrostu 196 cm pa nie bilo wydacz za barzo na mni tom nadwage,a może my sie tak tylko wydawalo? :D Anita twoje odchudzanie jes prawydlowo bo moja pani dietolog muwy da 0,5 do 1 kg tygodniowo jest naj lepsze chudniencze i czyenszko sie wraca efekt jojo po takym zdrowym chudnienczu.Tak tszymat Anita i tszimam kczuky dla Ciebe :D :D :D
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 24.03.2010 11:09

Leszek Skupin napisał(a):... a nie palę już rok. (Wczoraj była rocznica

No to, w twoje ręce, Leszek :D
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.03.2010 12:05

weldon napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):... a nie palę już rok. (Wczoraj była rocznica

No to, w twoje ręce, Leszek :D

Przecież to nie dziewczyna go zabiła tylko joint :D... Jointem się udusił a słyszałeś na końcu kaszel :?: :lool: miewałem gorszy oj miewałem ja gorszy kaszel... :( ten to pikuś....
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 24.03.2010 12:17

Leszek Skupin napisał(a):... miewałem ja gorszy kaszel... :( ten to pikuś....

Taki? :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.03.2010 12:24

Weldon nie będę go tu przytaczał bo to nie miejsce na zniechęcanie ludzi do papierosów, ale.... nie wiem czy w sieci taki kaszel nagrany znajdziesz ;)

Wiem jedno... rzuciłem i czuję się lepiej :D. Do dzisiaj, jak sobie przypomnę ten kaszel, to mną po ścianach rzuca ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone