Ja zamówiłam sobie coś takiego :
2x Cidrex 30 + 2x Fabacum + 2x Saluran
CIDREX - Suplement diety, ocet jabłkowy na odchudzanie. Składniki preparatu CIDREX mogą wspomagać proces odchudzania poprzez wpływ na poprawę metabolizmu, zwłaszcza cukrów i tłuszczów. Regularne stosowanie preparatu pobudza procesy przemiany materii. Poprzez usuwanie zbędnego tłuszczu z organizmu wpływa na obniżenie poziomu cholesterolu. Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego -wspomagający odchudzanie. Suplement diety. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Składniki: Ocet jabłkowy, algi (Ascophyllum) , olej z nasion soi, olej z kiełków pszenicy, żelatyna, lecytyna, tłuszcz roślinny, glicerol, żółty wosk pszczeli, tlenki żelaza, dwutlenek tytanu. Działanie jabłkowy i cytrynowy biorą udział w cyklach metabolicznych i usuwają szkodliwe produkty przemiany materii. Algi są żródłem jodu niezbędnego dla prawidłowego przebiegu procesów metabolicznych, w tym warunkujących otyłość. Olej z zarodków pszenicy bogaty jest w witaminę E, magnez, kwas pantotenowy, fosfor, tiaminę i cynk. Są to ważne składniki niezbędne do prawidłowej przemiany materii. Witamina B6 jest niezbędnym czynnikiem w prawidłowych czynnościach układu krwiotwórczego i skóry oraz w przemianach aminokwasów. Lecytyna bierze udział w procesach metabolicznych i transporcie tłuszczów, przez co wpływa na poziom cholesterolu. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
FABACUM - Suplement diety, zawiera Fasolaminę 2250, naturalny ekstrakt z białej fasoli 
neutralizujący skrobię. 1 g ekstraktu (2 tabletki Fabacum) neutralizuje 2250 kcal skrobiowych pochodzących z pokarmów takich jak: makaron, ziemniaki, chleb, ryż, kukurydza, równowartość 450 g spaghetti. Zalecany jest osobom, które w sposób naturalny i skuteczny chcą zmniejszyć 
masę swojego ciała. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
SALURAN - skutecznie oczyszcza organizm z trujących substancji, które gromadzą się każdego dnia w naszym organizmie. Jego składniki wspomagają wydalanie nadmiaru wody, a wraz z nią, niebezpiecznych dla zdrowia toksyn oraz pozostałych zbędnych substancji. Kuracja Saluranem uwalnia od toksyn i przyczynia się do zwiększenia witalności i poprawy koncentracji. Dodatkową zaletą jest odczuwalne polepszenie trawienia oraz generalnej poprawy wyglądu, szczególnie cery. Produkt nie może być stosowany jako supement zróżnicowanej diety.
Czyli uderzenie z każdej strony:
CIDREX - zmniejsza apetyt
FABACUM - neutralizuje kalorie
SALURAN - pomaga wydalać toksyny z organizmu wraz z wodą
Mam zamiar to łykać

.png)

zarzyć i MŻ to niestety wiem

.png)
.png)