Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Suplementy diety

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 23.02.2010 17:39

polecam na brzuszek, w każdym ćwiczeniu wytrzymujemy 3 sek :)

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2010 17:46

To ćwiczenie Joe Weidera jest rzeczywiści niezłe i nieźle daje w kość - jak się ktoś nie obija :wink:

Jedno małe ale - raczej powinny go unikać osoby mające kłopoty z kręgosłupem

Film instrukażowy z aerobiczną 6-tką
ANITA:)
Cromaniak

Postnapisał(a) ANITA:) » 23.02.2010 18:50

Piotrek_B napisał(a):To ćwiczenie Joe Weidera jest rzeczywiści niezłe i nieźle daje w kość - jak się ktoś nie obija :wink:

to na pewno nie dla mnie :( Jeszcze rok nie minął od mojej operacji kręgosłupa :(
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 23.02.2010 19:18

Piotrek_B napisał(a):To ćwiczenie Joe Weidera jest rzeczywiści niezłe i nieźle daje w kość - jak się ktoś nie obija :wink:

A ja się podejmę :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2010 19:26

mutiaq napisał(a):A ja się podejmę :lol:

Tylko się nie obijaj :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 23.02.2010 19:32

Piotrek_B napisał(a):

Tym razem "cieszę" się z urazu kręgosłupa :D :D :D :( :( :( :( :(
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 23.02.2010 20:08

Piotrek_B napisał(a):
mutiaq napisał(a):A ja się podejmę :lol:

Tylko się nie obijaj :wink:

Hehe, już się boję :roll: :oops: 8)
Weider, to prawie jak
Obrazek
:lool: :lool: :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 23.02.2010 20:11 przez mutiaq, łącznie edytowano 1 raz
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 23.02.2010 20:08

mutiaq napisał(a):

A ja się podejmę :lol:

motywujące jest to, że efekty dają się odczuć bardzo szybko :D:D z widocznością tez jest całkiem nieźle, może nie od razu widać rzeźbę, ale szybko się "spłaszcza" :D
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 23.02.2010 20:12

twister07 napisał(a):(...)motywujące jest to, że efekty dają się odczuć bardzo szybko :D:D z widocznością tez jest całkiem nieźle, może nie od razu widać rzeźbę, ale szybko się "spłaszcza" :D

No to mi o to chodzi! 8)
Ma się spłaszczyć, to co się wypłaszczyło przez zimę :twisted:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 23.02.2010 20:35

Piotrek_B napisał(a):... raczej powinny go unikać osoby mające kłopoty z kręgosłupem

Chyba nabawiłem się urazu ...
ja natka
Cromaniak

Postnapisał(a) ja natka » 23.02.2010 21:32

Anita, w pełni Cię rozumiem.
Mi też nie żal stracić biustowych krągłości (choć wcale ich nie straciłam psiakostka :? ).
Polecam za to dietę proteinową Pierra Duncana.
W każdym empiku jest dostępna jego książka "Nie potrafię schudnąć".
Nie trzeba ograniczać ilości jedzenia i można pić kawę (ha!) co oznacza, że nie trzeba się katować szklanką wody i listkiem sałaty na cały dzień.
Kup książkę. Warto ją przeczytać.
I wywal tę obrzydliwą chemię.
Trzymam kciuki.
ANITA:)
Cromaniak

Postnapisał(a) ANITA:) » 23.02.2010 21:48

ja natka napisał(a):Anita, w pełni Cię rozumiem.
Mi też nie żal stracić biustowych krągłości (choć wcale ich nie straciłam psiakostka :? ).
Polecam za to dietę proteinową Pierra Duncana.
W każdym empiku jest dostępna jego książka "Nie potrafię schudnąć".
Nie trzeba ograniczać ilości jedzenia i można pić kawę (ha!) co oznacza, że nie trzeba się katować szklanką wody i listkiem sałaty na cały dzień.
Kup książkę. Warto ją przeczytać.
I wywal tę obrzydliwą chemię.
Trzymam kciuki.

Jakis czas temu "przerabiałam" ją. Książkę też mam co prawda teraz nie w domu bo porzyczona od dawna u kolezanki leży. Faktycznie ta dieta nie jest taka koszmarna. Pamietam, że schudłam na niej 4kg w trzy tygodnie. Też własnie dzisiaj myślałam żeby do niej wrócić tylko najpierw muszę sie "pozbyć" tych wszystkich "dobrych" rzeczy z lodówki co by mi nie żal było :twisted:
Zakupiłam dzisiaj jogurciki light-owe, dużo "cycków" (piersi z kurczaka) jak to mówi mój mąż, rybki, kopę jajców i powoli do końca tygodnia muszę "przerobić" mój żołądej na inne jedzenie i tak sobie myślę że od poniedziałku zacznę dietę.
Teraz siedzę prze kompem i popijam z mężem ostatnie piwko i od jutra niech mi ręka uschnie jeśli sięgnę coś z procencikiem :twisted:
sroczka66
Cromaniak

Postnapisał(a) sroczka66 » 24.02.2010 09:36

weldon napisał(a):To ja wyciągam bieżnie, orbitreka i rowerek i się przyłączam!
Ktoś jeszcze?

Propozycja dla panów na wesoło:wink:

Sposób na odchudzanie

Dzwoni facet do firmy reklamującej odchudzanie i po krótkiej rozmowie zamawia pakiet o nazwie "5 kilo w 5 dni".
Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi cudowna blondyneczka, okolo 20 lat i oprócz sportowego obuwia i tabliczki zawieszonej na szyi nie ma nic na sobie. Dziewczyna przedstawila się jako pracownica wspomnianej firmy i programu "5 kilo w 5 dni". Na tabliczce napis:
"Mam na imie Kasia. Jak mnie złapiesz będę Twoja!".
Facet rzuca się bez namyslu w pościg za blondynką. Po paru kilometrach i pewnych początkowych trudnościach, w koncu łapie swoją nagrodę. Sytuacja powtarza sie przez kolejne 4 dni.
Facio staje na wadze i zadowoleniem stwierdza, ze rzeczywiscie schudł 5 kilo! W takim razie znow dzwoni do firmy i zamawia program - tym razem "10 kilo w 5 dni".
Następnego dnia: w drzwiach staje zapierająca dech w piersiach kobieta, najpiękniejsza, najbardziej seksowna, jaką widzial w życiu. Na sobie nie ma nic oprócz butów sportowych i tabliczki na szyi:
"Mów mi Ewa. Jak mnie złapiesz, będę Twoja!"
Ta kobieta ma jednak taką super kondycję, że faciowi niełatwo jest ją złapać od razu i gonitwa trwa znacznie dłużej. W końcu jednak okazuje się, że nagroda warta jest nadludzkiego wysilku.
Historia powtarza sie przez nastepne 4 dni i w końcu facet staje na wadze i jest całkowicie zadowolony: schudł obiecane 10 kilo!
W takim razie postanawia pójść na całość i dzwoni do firmy trzeci raz. Zamawia pakiet "25 kilo w 7 dni". Pani przez telefon pyta:
- Jest Pan absolutnie pewien? To jest nasz najtrudniejszy program!
Facet jest jednak głęboko przekonany, że tego właśnie chce.
- Cale lata nie czułem się tak wspaniale!
Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi potężny, muskularnie zbudowany, intensywnie opalony dwumetrowy facet. Na sobie ma tylko różowe buty sportowe i tabliczkę:
"Jestem Franek. Jak Cię złapię, będziesz mój!"
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 24.02.2010 09:45

Nie wiecie czasem czym wyczyścić LCD'ka z kawy?

:D :D :D :D
Kocurek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Kocurek » 24.02.2010 09:51

sroczka66 napisał(a):"Jestem Franek. Jak Cię złapię, będziesz mój!"

Bossskie, obśmiałam się jak norka :lol:

Mnie nie pomoże niestety 6 Weidera, trza wdrożyć dietę MŻ... jutro jadę na łyżwy, a w sobotę na basen. Hm, chyba zacznę też brykać na siłownię.

P.S. Mój pierwszy dzień MŻ zaczął się obiecująco: na śniadanie zjadłam klina pizzy :evil:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone