.png)
gwadas napisał(a):Stacja paliw jest na terenie przejścia granicznego ju z po stronie chorwackiej.W Letenye nie ma stacji benzynowej,jest o ostatniej miejscowości przed Letenye /oczywiście po stronie węgierskiej/.

.png)
.png)
stempy napisał(a):dzieki Wojan za wiadomość, a możesz napisać jak tam budowa autostrady M7 wyglada ? czy duży odcinek jest bez autostrady ?
Piotrek_B napisał(a):gwadas napisał(a):Stacja paliw jest na terenie przejścia granicznego ju z po stronie chorwackiej.W Letenye nie ma stacji benzynowej,jest o ostatniej miejscowości przed Letenye /oczywiście po stronie węgierskiej/.
A to ciekawe rzeczy piszesz mówiąc, że w Letenye nie ma stacji benzynowej![]()
![]()
.....ale w takim razie czuje się wyróżniony przez Węgrów bo od kilku lat tankuje benzyne i LPG w Letenie na stacji MOL i jeszcze dodatkowo przyjmują mi karte. Czyżby ta stacja była wirtualna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jakby Ci sie chciało wyszukac to nawet kilka dni temu zamieściłem na forum zdjęcie tej stacji benzynowej (był taki temat wałkowany)
.png)
gwadas napisał(a):Piotrek_B napisał(a):gwadas napisał(a):Stacja paliw jest na terenie przejścia granicznego ju z po stronie chorwackiej.W Letenye nie ma stacji benzynowej,jest o ostatniej miejscowości przed Letenye /oczywiście po stronie węgierskiej/.
A to ciekawe rzeczy piszesz mówiąc, że w Letenye nie ma stacji benzynowej![]()
![]()
.....ale w takim razie czuje się wyróżniony przez Węgrów bo od kilku lat tankuje benzyne i LPG w Letenie na stacji MOL i jeszcze dodatkowo przyjmują mi karte. Czyżby ta stacja była wirtualna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jakby Ci sie chciało wyszukac to nawet kilka dni temu zamieściłem na forum zdjęcie tej stacji benzynowej (był taki temat wałkowany)
Przed wjazdem do Letenye owszem, ale wyraznie napisalem "w Letenye nie ma". A bylem juz tam oko0lo 28 razyPozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi