Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Stacja paliw w Letenye?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: re

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2007 16:48

gwadas napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):
gwadas napisał(a):Stacja paliw jest na terenie przejścia granicznego ju z po stronie chorwackiej.W Letenye nie ma stacji benzynowej,jest o ostatniej miejscowości przed Letenye /oczywiście po stronie węgierskiej/.

A to ciekawe rzeczy piszesz mówiąc, że w Letenye nie ma stacji benzynowej 8O 8O 8O .....ale w takim razie czuje się wyróżniony przez Węgrów bo od kilku lat tankuje benzyne i LPG w Letenie na stacji MOL i jeszcze dodatkowo przyjmują mi karte. Czyżby ta stacja była wirtualna :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: Jakby Ci sie chciało wyszukac to nawet kilka dni temu zamieściłem na forum zdjęcie tej stacji benzynowej (był taki temat wałkowany) :wink:
:papa:

Przed wjazdem do Letenye owszem, ale wyraznie napisalem "w Letenye nie ma". A bylem juz tam oko0lo 28 razy :-) Pozdrawiam

widocznie po twoim 28 przejeździe przez Letenye przesunęli tablicę informujacą, gdzie zaczyna sie i kończy miasto . A tak BTW nie rób "nowym" wody z mózgu bo w końcu się na trasie pogubią.........a za ilośc gwiazdek pod nickiem nie płacą na tym forum tak, że nie ma sensu nabijac sobie licznik :lol: :lol: :wink:
Ostatnio edytowano 12.06.2007 20:31 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 12.06.2007 20:24

Widzisz wojan chciales pomoc,byles dokladny,to zes opierdziel jeszcze dostal,badz tu dobry...:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2007 20:27

Haweł napisał(a):Widzisz wojan chciales pomoc,byles dokladny,to zes opierdziel jeszcze dostal,badz tu dobry...:)

Nie wiem czy mnie miałeś na mysli z tym opierdzielem ale to nie do Wojana było skierowane z mojej strony. Wojan to mi się tylko w ramke wkleil :lol:
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 12.06.2007 20:32

Wszystko traktujmy na forum :) z usmiechem...klapsy to nam zycie daje...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.06.2007 20:33

Haweł napisał(a):Wszystko traktujmy na forum :) z usmiechem...klapsy to nam zycie daje...

OK ale Wojana i tak wykreśliłem ze swojego postu żeby wątpliwosci nie było :lol: :lol: :lol:
:papa:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 13.06.2007 09:50

Wcale się nie poczułem opierdzielany - skumałem do kogo Piotruś pije :D :D
pozdrav.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2007 16:11

wojan napisał(a):Wcale się nie poczułem opierdzielany - skumałem do kogo Piotruś pije :D :D
pozdrav.

No to całe szczęście :lol:
Pozdrawiam sąsiada :papa:
Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 02.07.2007 23:44

Jaaasne stacja jest w Letenye i chyba droższa na niej waha niz na samym przejsciu garnicznym z cro. A jest tam nadal ten hotelik koło tej stacji ? bo planuje tam przyciąć komara - nocleg tranzytowy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2007 06:20

Tygrys napisał(a):... A jest tam nadal ten hotelik koło tej stacji ? bo planuje tam przyciąć komara - nocleg tranzytowy

Już nie ma :wink: pozostaje Ci inny lokal w Letenye lub na trasie Nagykanizsa-Letenye
Pozdrav :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2007 07:02

Tygrys napisał(a):Jaaasne stacja jest w Letenye i chyba droższa na niej waha niz na samym przejsciu garnicznym z cro. A jest tam nadal ten hotelik koło tej stacji ? bo planuje tam przyciąć komara - nocleg tranzytowy

Tygrysku - przyciąć komara możesz TU
Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 03.07.2007 13:06

Już nie ma !!! to lipa, a taki był nawet przyjemny i niedrogi. a nie wiecie czy jest cos teraz podobnego w samym Letenye, chodzi o jako taki standard i dobrą cene
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2007 13:17

Tygrysie obudź się - poście wyżej kliknij na "TU" :wink: :D
Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 03.07.2007 13:41

Janusz Bajcer napisał(a):Tygrysie obudź się - poście wyżej kliknij na "TU" :wink: :D

Widze że TU :) czy to jest w samym Letenye czy pare kilometrów od? i czy ewentualnie w miare łatwo do tego domku trafić? a cena za pokój 2 lub 4 osobowy nie orientujesz sie mniej wiecej?
Jeśli ktoś ma jeszcze jakies namiary na jakieś noclegi w Letenye to poprosze im wecej ewentualnych opcji tym lepiej. N ajeden nocleg tranzytowy wielkich wymagań nie mam : jakieś koje, kibel, łazienka i w miarę możliwości niedrogo.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2007 14:00

Adres i cena jest na stronie.
Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 03.07.2007 14:27

Chyba znalazłem ulice na tej mapce:)http://www.letenye.hu/TURIZMUS/Terkep/Letenye%20terkep.html ale co do cen to nie kumam dokładnie, moze wie ktos o co dokładnie tu chodzi:
1 szoba 1fő 1 éj svéd asztalos reggelivel 6.800,- Ft
1 szoba 2fő 1 éj svéd asztalos reggelivel 10.000,- Ft
1 szoba 3fő 1 éj svéd asztalos reggelivel 13.000,- Ft

A szállás 12 szobából áll:
- 8 db 2 és 3 ágyas külön fürdőszobás Tv-vel ellátott
- 4 db 2 ágyas 2 fürdőszobával ( apartman jelleg ) Tv-vel
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Stacja paliw w Letenye? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone