mkm udzielił najwłaściwszej odpowiedzi:)
temat do zamknięcia, chyba, ze mkm, chce coś dodać.
piękne miejsce to z linku dla babci!!
.png)
Rysio napisał(a):Ja wybierając apartament skreślam z listy te które mają w opisie powyżej 150-200 m do plaży.
.png)
\\\woka napisał(a):Rysio napisał(a):Ja wybierając apartament skreślam z listy te które mają w opisie powyżej 150-200 m do plaży.
Kwestia względna.
Ja co prawda mam do plaży bardzo blisko tzw. "rzut beretem" ale z reguły na plażę jadę ...... około 17-20 km ( w jedną stronę). To ze względu na małżonkę- woda ma być super płytka![]()
Dla mnie jest ok. Przynajmniej się nie nudzę. Jak mam dzień bez pomysłu to idę sobie na tą bliską plażę. Kamienista ale do nurkowania jest super.
.png)
mkm napisał(a):Ja skreślam nawet jeszcze wcześniej, jednak trafiają sie czasami wyjątki ... jak choćby ten - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mkm napisał(a):Niech Babcia jak najszybciej zapomni o Ciovo ... i rozgląda się dalej
.png)
Babcia_W napisał(a):mkm napisał(a):Niech Babcia jak najszybciej zapomni o Ciovo ... i rozgląda się dalej
Buuu...
Babcia musi zgrać oczekiwania 4 osób, a to niełatwe.
Ciovo jest be?
.png)
Rysio napisał(a):mkm napisał(a):Ja skreślam nawet jeszcze wcześniej, jednak trafiają sie czasami wyjątki ... jak choćby ten - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
I co ja bym małej pokazywał przy snurkowaniu pod wodąJak ładnie równo fugi położyli
Zupełnie nie w moim typie ten apartman i dobrze bo pewnie tanio tam nie będzie
![]()
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje