Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sprecyzowane marzenia i mętlik w głowie :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.12.2010 21:40

mkm udzielił najwłaściwszej odpowiedzi:)
temat do zamknięcia, chyba, ze mkm, chce coś dodać.
piękne miejsce to z linku dla babci!!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 28.12.2010 22:02

Ocena należy do Babci ... ciekawe jak wysoko zawiesi poprzeczkę :?
Jak nie dam rady na forum , to mailowo z pewnościa sobie poradzę :wink:
Babcia_W
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Babcia_W » 29.12.2010 12:09

Babcia wysłała zapytanie o dostępność i cenę :) Zobaczymy.
Choć oczywiście jeszcze się rozglądam :)

Dzięki
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.12.2010 17:39

Proszę się rozglądać ... gdyby jednak nic ciekawego nie pojawiło się na horyzoncie , to wymyślimy jeszcze coś ... :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 29.12.2010 19:05

Rysio napisał(a):Ja wybierając apartament skreślam z listy te które mają w opisie powyżej 150-200 m do plaży.

Kwestia względna.
Ja co prawda mam do plaży bardzo blisko tzw. "rzut beretem" ale z reguły na plażę jadę ...... około 17-20 km ( w jedną stronę). To ze względu na małżonkę- woda ma być super płytka :lol:
Dla mnie jest ok. Przynajmniej się nie nudzę. Jak mam dzień bez pomysłu to idę sobie na tą bliską plażę. Kamienista ale do nurkowania jest super.
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 29.12.2010 19:26

woka napisał(a):
Rysio napisał(a):Ja wybierając apartament skreślam z listy te które mają w opisie powyżej 150-200 m do plaży.

Kwestia względna.
Ja co prawda mam do plaży bardzo blisko tzw. "rzut beretem" ale z reguły na plażę jadę ...... około 17-20 km ( w jedną stronę). To ze względu na małżonkę- woda ma być super płytka :lol:
Dla mnie jest ok. Przynajmniej się nie nudzę. Jak mam dzień bez pomysłu to idę sobie na tą bliską plażę. Kamienista ale do nurkowania jest super.
\\\
WITAM
JA PODOBNIE JAK WOKA.PLAZA POD NOSEM A JA JEZDZE I SZUKAM INNCH,LADNIEJSZYCH I DZIKICH.DZIN BEZ JAZDY WOZEM TO STRACONY DZIEN...OT TAK MA MOJA RODZINKA.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.12.2010 20:07

Rysio napisał(a):
Ja wybierając apartament skreślam z listy te które mają w opisie powyżej 150-200 m do plaży.

Ja skreślam nawet jeszcze wcześniej, jednak trafiają sie czasami wyjątki ... jak choćby ten - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink:
Babcia_W
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Babcia_W » 07.01.2011 22:07

Znaleźliśmy coś takiego
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

widział to ktoś na żywo?
Może namiar na jakąś inną stronkę dla porównania? Ja jakoś nie potrafię tych apartamentów znaleźć nigdzie indziej :(
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 07.01.2011 22:22

Niech Babcia jak najszybciej zapomni o Ciovo ... i rozgląda się dalej :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.01.2011 22:26

mkm napisał(a):Ja skreślam nawet jeszcze wcześniej, jednak trafiają sie czasami wyjątki ... jak choćby ten - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink:

I co ja bym małej pokazywał przy snurkowaniu pod wodą :?: Jak ładnie równo fugi położyli :) Zupełnie nie w moim typie ten apartman i dobrze bo pewnie tanio tam nie będzie :wink:

Kolega z Niemiec był w Turcji. Pytam go jakie tam plaże były. On nie wie bo basen mieli w hotelu :D A ja w Egipcie jeden basen zaliczyłem - to był ten na promie jak żeśmy Nilem płynęli :D

mkm napisał(a):Niech Babcia jak najszybciej zapomni o Ciovo ... i rozgląda się dalej :wink:

Święte słowa :)
Babcia_W
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Babcia_W » 08.01.2011 14:53

mkm napisał(a):Niech Babcia jak najszybciej zapomni o Ciovo ... i rozgląda się dalej :wink:

Buuu...
Babcia musi zgrać oczekiwania 4 osób, a to niełatwe.

Ciovo jest be?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 08.01.2011 18:46

Babcia_W napisał(a):

Buuu...
Babcia musi zgrać oczekiwania 4 osób, a to niełatwe.

Ciovo jest be?

Ojej .. i to jeszcze jak :wink:
Następna propozycja ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 08.01.2011 18:56

Rysio napisał(a):
mkm napisał(a):Ja skreślam nawet jeszcze wcześniej, jednak trafiają sie czasami wyjątki ... jak choćby ten - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink:

I co ja bym małej pokazywał przy snurkowaniu pod wodą :?: Jak ładnie równo fugi położyli :) Zupełnie nie w moim typie ten apartman i dobrze bo pewnie tanio tam nie będzie :wink:

Ale za to , masz całą Żupę u swych stóp :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje