Mam wielką prozbe aby ktoś mi pomógl w zaplanowaniu wakacji w chorwacji .
Z tego powodu chciałbym zadać kilka pytan abym sie nastawiał finansowo a i w jakich terminach palnowac urlop.
Zaczne tak jestem z krakowa i ze swoja dziewczyna , kolego i jego dziewczyna chcieli byśmy sie wybrac na niedrogie wakacje do chorwacji a w zwiazku z tym ze nigdy sie nie wybierałem tak daleko za granice autem to jest lekki stresik
Chciałbym was zapytac gdzie jechac dokładnie ( jakie miescowosci ) w miare spokojne . Choc jestesmy młodymi ludzmi to nie mamy w planie wielkiego imprezowania raczje troche lenistwa a zarazem mozliwosc ogladniecia jakiegoś miasta dla wspominania . Nie mówie bo spanie moze byc w mały miasteczku a jak bedziemy chciali gdzies jechac to zawsze jest to auto. Interesuje mnie domek / pokój lub apartamet byle z kuchnia i jak by była mozliwosc z klimą.
Jestem wsanie przeznaczyc 60/70 zł za nocleg od osoby . nie wiem czy to mało czy wystarczajac dlatego prosze mnie uswiadomic .
Nie zalezy mi na odlegołości do plazy i na niesamowitych widokach tylko wyspaniu sie ( na ogladam sie za dnia jak nie usmaze sie z goraca )
Wycieszka miała by sie odbyc w terminie koniec lipca początek sierpnia na 7 dni .
Dobra do rzeczy :
-Prosze o podanie linków lub hoteli na których mógłbym sie skupic .
- Mniej wiecej ceny noclegów
-Bardzo prosiłbym opinie ludzi doswiadczonych w tych tematach .
- Chciałbym wiedziec czy rezerwacje musze dokonywac w lutym marcu czy moze to poczekac do czerwaca lub nawet poszukiwania naclegu na miejscu . Bo z tego co czytałem to jest lekkie wrajacto ze strony włascicieli budynków .
Czytałem troche na temat Zadaru i nawet mi spasowało nawet w okolicach bo widze ze dojazd jest bezproblemowy .
Dobra bo sie rozpisałem
Z góry dziekuje z wszelkie odpowiedzi i jakąkolwiek pomoc .
Pozdrawiam

.png)