realista2 napisał(a):w twoim przypadku zalecałbym załaskotanie.
Jak przez Twoją modelkę

.png)
realista2 napisał(a):w twoim przypadku zalecałbym załaskotanie.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):realista2 napisał(a):w twoim przypadku zalecałbym załaskotanie.
Jak przez Twoją modelkęto może być
![]()

Bocian napisał(a):anakin napisał(a):jara napisał(a):To takie "słoiki"?
To u Bociana.![]()
Chociaż onegdaj jeden na forum pisał, że wiał im tam halny, więc kto wie?
Synek, pal motorMnie tu proszę nie mieszać
.png)
.png)
Paulka napisał(a):2.40 Zakopane - Kraków to całkiem niezły czas.
Jeśli można prosić franko to Lubnia nie Lubienia
.png)
Blaugrana napisał(a):Niemcy, Szwajcarzy się wycofali- nie stać ich (??), rząd Szwecji zrezygnował z wszelkich dotacji dla Sztokholmu, czyli de facto Szwedzi też polegli w stawce.
U nas wciąż rządzi zasada- zastaw się a postaw się. Zrozumiale jest poparcie w samorządzie, wśród działaczy sportowych etc ( cieple posadki na 10 lat dla rodziny i znajomych "królika"). Ale na co ten kaktus społeczeństwu, np komuś ze Szczecina, Olsztyna czy Częstochowy ? Bo nie ma co ukrywać koszty poniesie nie Małopolska ale cały budżet państwa.
http://wyborcza.pl/1,75477,14928290,Kra ... l#TRrelSST
.png)
franko napisał(a):A tak zupełnie poważnie.
Na chwilę obecną nie widzę olimpiady w Krakowie i Zakopanem.
Byłem w Krakowie pod koniec lutego. Mega korki!!!! Ale to zupełnie mega!!!
Od skrzyżowania "zakopianki" z węzłem autostradowym do parkingu podziemnego przy Wawelu jechałem
1.05!!!!!!!! A to zaledwie około 6 km.
Z samego Zakopanego do Krakowa około 2.40. A wyjazd z parkingu pod Wawelem na autostradę to kolejne 55 minut.
Od Lubienia do (praktycznie) Nowego Targu jednopasmówka. Do Zakopanego podobnie. Górale pod
drugą jezdnię "gleby" nie chcą oddać.
Gdzie hale łyżwiarstwa szybkiego i do hokeja. Tras biegowych w pobliżu nie uwidzisz
w promieniu 150km lub więcej. Linia kolejowa w opłakanym stanie!!!!! Lotnisko w Krakowie i co dalej.
Jak się dostać i jak wydostać. Czytałem o planach S-ki od Lubienia do Zakopanego (przebicie tunelami i eskadami) ale czy to realne???!!! Przecież to tylko 8 lat.
Życzę powodzenia Małopolsce.
PZDR.
Życzę powodzenia Małopolsce.
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):Nie nasza wina, że jeździcie jak oszaleli do tego Zakopanego pochodzić z nartami po Krupówkach![]()
Co racja, to racja.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.