Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sibenik - poszukuję sprawdzonej taniej kwatery/pensjonatu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Daniellos76
Croentuzjasta
Sibenik - poszukuję sprawdzonej taniej kwatery/pensjonatu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 30.10.2007 20:23

Drodzy Forumowicze, czas nieubłaganie płynie i już pora rozglądać się za jakąś "przystanią" :lol: na lato 2008. Po tegorocznym niesamowicie wspaniałym pobycie w Dubrovniku tym razem "padło" na Sibenik, lipiec lub sierpien 2008. Jeśli ktoś ma sprawdzoną kwaterę lub pensjonacik za rozsądną cenę - dla mnie to jest ok. 30-35 Euro za pokój 2 os.- bardzo proszę o info na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Mogę się odwdzięczyć namiarem na super kwatere, tanią, w Dubrovniku :P .
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 30.10.2007 21:29

Sibenik się zwiedza, a nie w nim mieszka.....
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 01.11.2007 13:05

Możesz przesłać namiar na Dubrownik?? :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dzięki :papa:
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 01.11.2007 18:07

Polecam okolice np Vodice, Brodarica, Primosten. W samym Szybeniku mieszkać nie warto zwiedzić tak
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 03.11.2007 15:14

profet napisał(a):Polecam okolice np Vodice, Brodarica, Primosten. W samym Szybeniku mieszkać nie warto zwiedzić tak

A co z Trogirem, słyszałem że wielu sobie chwali??
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 03.11.2007 19:15

:D Byłem tego lata w Trogirze. Wieczorem jest bardzo piękny, oczywiście Stary Trogir. Piękne zdjęcia wychodzą. Kafejki , restauracje no i żarcie nie złe. Nie tanio ale raz czy dwa można sobie pozwolić . Obok wyspa Ciovo . Madzia mi ją poleciła . Dzięki .... wjechałem i byłem zaszokowany ale mi przeszło . Spędziłem fajne wakacje z moją rodzinką . W 2008 jadę już dalej na Makarską , słyszałem że o wiele , wiele piękniej. Pozdrav Andreas :D
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 03.11.2007 20:08

:papa: byłem kilka lat temu w TROGIRZE na wyspie Ciovo było Super bardzo fajny jest Targ miasto bardzo ładne :hut: :papa:
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 04.11.2007 16:12

:D Znam parę osób z forum ,którzy co roku jadą na Ciovo. Fajnie było, ale trzeba też zwiedzić inne miejsca może ciekawsze . Muszę mieć porównanie. :D
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 04.11.2007 18:46

Sam Trogir jest wspaniałym przepięknym zabytkowym miastem. Jest na liście dziedzictwa UNESCO. A kwatery to głównie Ciovo. Ja w tym roku byłem w Promistenie - niezła baza wypadowa byliśmy w Trogirze Splicie Szybeniku.
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 11.11.2007 19:58

A jak z cenami w Trogirze? Chodzi mi głównie o ceny w restauracjach i owoców. Choć w sumie dałem radę w Dubrovniku więc chyba juz nic mnie nie zaskoczy 8O.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.11.2007 20:13

Daniellos76 napisał(a):A jak z cenami w Trogirze? Chodzi mi głównie o ceny w restauracjach i owoców. Choć w sumie dałem radę w Dubrovniku więc chyba juz nic mnie nie zaskoczy 8O.

Ceny masz wszędzie zbliżone. Nieważne, czy to dubrovnik, czy inna zapadla dziura. W kilkusetosobowej osadzie, w tym roku, ceny były jak w rzeczonym Dubrovniku... 8O :roll: :roll: :roll: :roll:
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 04.12.2007 22:17

profet napisał(a):Sam Trogir jest wspaniałym przepięknym zabytkowym miastem. Jest na liście dziedzictwa UNESCO. A kwatery to głównie Ciovo. Ja w tym roku byłem w Promistenie - niezła baza wypadowa byliśmy w Trogirze Splicie Szybeniku.

Co do Ciovo, jakie są tam plaże?? Poza tym czytałem gdzieś, że są czasami problemy z wydostaniem się z tej wyspy, chodzi mi o kolejki na moście :(
kiwigirl
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiwigirl » 25.08.2008 14:13

odświezam temat - serio nikt nie spał nigdy w samym Sibeniku ?

będe wdzięczna za pomoc w znalezieniu tam spania.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje