własnie zaczynam się wkręcać w Twą relację maslinka
i własnie za oknem deszcz i pierwsze oznaki zbliżającej się jesieni, a z Twych literek bije mocne wspomnienie słońca i upalnego udanego również dla mnie lata..... fajnie się czyta
...... Pozdrawiam
.png)
.png)

.png)
maslinka napisał(a):Witajcie:D
Pisze wlasnie z budapesztanskiego labiryntu. Super atrakcja! A juz sala z winem plynacym prosto z kranu mnie rozwalilaDomyslacie sie pewnie, ze spedzilam tam najwiecej czasu
Budapeszt piekny jest! Wczoraj caly dzien moczylismy sie w basenach na wyspie sw. Malgorzaty. Dzisiaj zwiedzanie starowki i zamku. No i ten labirynt - trudno opisac, co oni tu powymyslali...
Tutaj strona tej atrakcji
Pozdrawiam serdecznie i zmykam odkrywac dalej Budapeszt.
.png)
maslinka napisał(a):Jeszcze nigdy w Cro nic (nikt ) nie zeżarł nam śniadania A ja rano muszę zjeść pomidora. No tak po prostu mam Dzisiaj będę się musiała zadowolić keczupem

.png)
mwxx napisał(a):Witam Wszystkich![]()
własnie zaczynam się wkręcać w Twą relację maslinka![]()
i własnie za oknem deszcz i pierwsze oznaki zbliżającej się jesieni, a z Twych literek bije mocne wspomnienie słońca i upalnego udanego również dla mnie lata..... fajnie się czyta
...... Pozdrawiam
Franz napisał(a):A im bardziej Was poznaję, tym bardziej lubię Twojego męża.Ma anielską cierpliwość.
![]()

.png)
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Trzymam za słowoTym razem u nas, bo już znudziła mi się rola kierowcy
ziomek napisał(a):czekałam na twoją relację i się nie zawiodłam![]()
czytam je wszystkie bo masz dziewczyno talent![]()
ziomek napisał(a):
dlatego fajnie by było poczytać relecję napisaną przez ciebie z innego pięknego kraju![]()
ziomek napisał(a):A te rury do Adriatyku to nie łudź się to niestety fekalia brrr![]()
przekonaliśmy się o tym naocznie bawiąc się w detektywów![]()
przykro mi że to nie fiołki
Interseal napisał(a):Cześć Agnieszko.
Muszę Ci się przyznać, że na dwa dni przed wyjadem kupiłem jednak pływadełko.
Interseal napisał(a):Fajna sprawa. Dzięki za inspirację.
Leszek Skupin napisał(a):Wow dotarłem tu wreszcieMam smaka na Mlijet
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży