Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rab z wyżywieniem, zna ktoś?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
biurs
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) biurs » 07.05.2012 20:33

Witam forumowiczów, mam pytanie o to co wszyscy inni. Poszukuję lokalizacji na Rab dla dwóch osób dorosłych i jednego bajtla 3 lata. Wiadomo, że im taniej tym lepiej. Wymagania to Klima, TV Sat, jak będzie Internet to też fajnie ale nie musi.
Jednak najważniejsze to to, że moja druga połowa stwierdziła, że nie ma zamiaru gotować, ja potrafię zrobić tylko jajecznicę i musi być wyżywienie, oczywiście byłoby super, żeby śniadanie przypominało nasze, a nie jak np. we Włoszech czyli bułeczka i kawa.

Czy możecie mi cos zaproponować i jakiej ceny mogę się spodziewać?

Pozdrawiam biurs
s-max
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) s-max » 12.05.2012 19:03

W samym Loparze masz kilka hoteli klasy budżetowej tuż przy plaży. Pokoik z łazienką nie powinien być drogi. śniadania w restauracji tuż obok.
Zobacz np "Veli Mel" Lopar - znajdziesz w necie. Jest jeszcze kilka ale nie pamiętam nazw.
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 13.05.2012 06:48

Dziwne, nagrałam Rab.... i niema ... Więc .... Trzeba naprawić ....i sam znaleźć w lewo .... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:) R.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone