Witam serdecznie!!
Wyjazd już 8.09 !!!:D czytam forum reguralnie od mniej więcej 4 miechów systemetaycznie powiększając swoją wiedzę i nie moge znaleźć odpowidzi na jedno pytanko.
Czy na przejściu w Boboszowie koło 5 rano kupie Winietki? Pytanie to pojawia się dlatego że bedzie to niedziela bladym świtem... Wiem że na każdej stacji benzynowej kupie winietki ale czytałem ze jadac od Boboszowa na Ołomuniec jest dosc kreta groga (przynajmniej przez paredzisiat pierwszych km)i za duzo tam cywilizacji nie ma u pepików;)
Przy okazji jeszcze dwa pytanka:
1.
Jechał ktoś z Was może ostatnio trasą Boboszów Ołomuniec Brno Wiedeń Graz Maribor Zagrzeb (czyli standard;) ) Jak wygladają te drogi jakies remonty objazdy?? Kiedyś znalazlem stronke o utrudnieniach w Czechach ale po formacie nie moge jej namierzyć jakby ktoś miał i podał to będę wdzięczny.
2.
Sprawa dotyczy cb radia
Wyczytałem w jednej z gazet motoryzacyjnych (tytułu nie podam ze względu ze to nie miejsce na reklame;) ) o ile chodzi o czechy i chorwacje to nie ma problema ale w austrii radia dziaaj tylko w pamie fm i podobno wymagania maj takie radio nie moze miec przecznika am/fm.
Jak to wyglada w rzeczywistoci czy faktycznie czepiaja sie celnicy - bo nie usmiecha mi sie tlumaczenie lub"chowanie anteny do bagaznika przed granica";d
Pierwszy wyjazd do Cro już coraz bliżej!!!!:D
Pozdrawiam

.png)
.png)
.png)
.png)