Sie normalnie stesknilem...
.png)
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.
Jarek, a możesz w krótkich słowach napisać jaka postawę prezentuje Blaugrana jeśli chodzi o barkę? I jaka jest ta forma? Rozmiem, że chodzi o zarzucanie wszystkim fanatyzmu, twierdzenie, że wszystko co się wie na temat swojej drużyny to wyczytane ze szmatławców katalońskich, mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr... Przedstawiała fakty dotyczące kurdupla. To działało jak płachta na byka. Głupawe były stwierdzenia, że jak Messi strzelił dwa karne to nic nie znaczy bo każdy głupi to strzeli, co następnie oczywiście udowodnił zajebiście wcześniej chwalony lamus z Madrytu, w drugim meczu z Borussią.

Bocian napisał(a): mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr...
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.
Jarek, a możesz w krótkich słowach napisać jaka postawę prezentuje Blaugrana jeśli chodzi o barkę? I jaka jest ta forma? Rozmiem, że chodzi o zarzucanie wszystkim fanatyzmu, twierdzenie, że wszystko co się wie na temat swojej drużyny to wyczytane ze szmatławców katalońskich, mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr... Przedstawiała fakty dotyczące kurdupla. To działało jak płachta na byka. Głupawe były stwierdzenia, że jak Messi strzelił dwa karne to nic nie znaczy bo każdy głupi to strzeli, co następnie oczywiście udowodnił zajebiście wcześniej chwalony lamus z Madrytu, w drugim meczu z Borussią.
Jasne, że mogę. Ja nie darzę FCB uwielbieniem, ja jej po prostu kibicuję. Dalej już Wiesz, pisałem o tym wcześniej. Nie będę za nią się wykłócał. Nie czuję aż tak tego. Nie podobał mi się styl Alechandro i to napisałem.
Blaugrana uzywa tego samego stylu co Jej adwersarze i do niczego to nie prowadzi.
A wszyscy wiemy, że fanatyzm, w jakiejkolwiek formie nie jest niczym dobrym. Zarówno w sferze uwielbienia jak i nienawiści.
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.
Jasne, że mogę. Ja nie darzę FCB uwielbieniem, ja jej po prostu kibicuję. Dalej już Wiesz, pisałem o tym wcześniej. Nie będę za nią się wykłócał. Nie czuję aż tak tego. Nie podobał mi się styl Alechandro i to napisałem.
Blaugrana uzywa tego samego stylu co Jej adwersarze i do niczego to nie prowadzi.
A wszyscy wiemy, że fanatyzm, w jakiejkolwiek formie nie jest niczym dobrym. Zarówno w sferze uwielbienia jak i nienawiści.
.png)
anakin napisał(a):Bocian napisał(a): mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr...
Ja to powiedziałem.
I nie było w tym grama lekceważenia, więc bądź łaskaw nie głosić swoich jedynie "słusznych i prawdziwych teorii".
Wątek o LM jest dla każdego, kto ma jakiekolwiek pojęcie o piłce nożnej , jak również tych, którzy chcą w sposób normalny o tym pogadać, więc mówienie, że to miejsce dla wybranych jest kolejną bzdurą.
Problemem jest to, ze się z Tobą tam nie zgodziłem, a nie można się nie zgadzać.
Niestety....można, a czasem nawet trzeba.
Na temat Pani Blu wypowiedziałem się tam i nie mam zamiaru dalej tego rozkminiać.
Twój upór wart jest zdecydowanie lepszej sprawy.
Zapomniałeś jedynie, że spierdolić można wszystko bardzo szybko.
Często w sposób nie do naprawienia.
Towarzystwo się wykrusza....zmierzch nastaje.
Mam więc nadzieje, że było warto.
EOT.
jara napisał(a):Blaugrana uzywa tego samego stylu co Jej adwersarze i do niczego to nie prowadzi.
garbowski napisał(a):No wiesz...dla towarzystwa to i Cygan dał się powiesić, ale już nigdy nie będzie jak przed 18 marca
ale za to faje poszły precz, jutro miesiąc.