Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 14.04.2014 15:13

Czolem niemoty...

Sie normalnie stesknilem... :-)...teraz też na chwilkę... Pytanie mam... Ktoś mi wisi kasę. Niestety, nie spisalismy żadnej umowy. Czy poza lomotem wcześniej wspomnianego, co spowoduje tylko lekkie zadowolenie, aczkolwiek nadal pustkę w kieszeni, są jakieś inne sposoby odzyskania tej gotówki?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 17:36

No i nie chcą zarejestrować Latającego Potwora Spaghetti...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.04.2014 18:49

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.

Jarek, a możesz w krótkich słowach napisać jaka postawę prezentuje Blaugrana jeśli chodzi o barkę? I jaka jest ta forma? Rozmiem, że chodzi o zarzucanie wszystkim fanatyzmu, twierdzenie, że wszystko co się wie na temat swojej drużyny to wyczytane ze szmatławców katalońskich, mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr... Przedstawiała fakty dotyczące kurdupla. To działało jak płachta na byka. Głupawe były stwierdzenia, że jak Messi strzelił dwa karne to nic nie znaczy bo każdy głupi to strzeli, co następnie oczywiście udowodnił zajebiście wcześniej chwalony lamus z Madrytu, w drugim meczu z Borussią.

Jasne, że mogę. Ja nie darzę FCB uwielbieniem, ja jej po prostu kibicuję. Dalej już Wiesz, pisałem o tym wcześniej. Nie będę za nią się wykłócał. Nie czuję aż tak tego. Nie podobał mi się styl Alechandro i to napisałem.
Blaugrana uzywa tego samego stylu co Jej adwersarze i do niczego to nie prowadzi.

A wszyscy wiemy, że fanatyzm, w jakiejkolwiek formie nie jest niczym dobrym. Zarówno w sferze uwielbienia jak i nienawiści.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.04.2014 18:54

Bocian napisał(a): mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr...

Ja to powiedziałem.
I nie było w tym grama lekceważenia, więc bądź łaskaw nie głosić swoich jedynie "słusznych i prawdziwych teorii".
Wątek o LM jest dla każdego, kto ma jakiekolwiek pojęcie o piłce nożnej , jak również tych, którzy chcą w sposób normalny o tym pogadać, więc mówienie, że to miejsce dla wybranych jest kolejną bzdurą.
Problemem jest to, ze się z Tobą tam nie zgodziłem, a nie można się nie zgadzać.
Niestety....można, a czasem nawet trzeba.

Na temat Pani Blu wypowiedziałem się tam i nie mam zamiaru dalej tego rozkminiać.

Twój upór wart jest zdecydowanie lepszej sprawy.
Zapomniałeś jedynie, że spierdolić można wszystko bardzo szybko.
Często w sposób nie do naprawienia.
Towarzystwo się wykrusza....zmierzch nastaje.

Mam więc nadzieje, że było warto.

EOT.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 18:57

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):
jara napisał(a):Ja kibicuję Barcy, ale daleka jest mi ideologia, jaką Ty prezentujesz. Forma, w jakiej to robisz, też nie jest z mojej bajki.

Jarek, a możesz w krótkich słowach napisać jaka postawę prezentuje Blaugrana jeśli chodzi o barkę? I jaka jest ta forma? Rozmiem, że chodzi o zarzucanie wszystkim fanatyzmu, twierdzenie, że wszystko co się wie na temat swojej drużyny to wyczytane ze szmatławców katalońskich, mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr... Przedstawiała fakty dotyczące kurdupla. To działało jak płachta na byka. Głupawe były stwierdzenia, że jak Messi strzelił dwa karne to nic nie znaczy bo każdy głupi to strzeli, co następnie oczywiście udowodnił zajebiście wcześniej chwalony lamus z Madrytu, w drugim meczu z Borussią.

Jasne, że mogę. Ja nie darzę FCB uwielbieniem, ja jej po prostu kibicuję. Dalej już Wiesz, pisałem o tym wcześniej. Nie będę za nią się wykłócał. Nie czuję aż tak tego. Nie podobał mi się styl Alechandro i to napisałem.
Blaugrana uzywa tego samego stylu co Jej adwersarze i do niczego to nie prowadzi.

A wszyscy wiemy, że fanatyzm, w jakiejkolwiek formie nie jest niczym dobrym. Zarówno w sferze uwielbienia jak i nienawiści.

Ja jakoś nie widziałem negatywnego wydźwięku słów Balugrany, nikogo nie obrażała, chwaliła swoje. Inni atakowali ją a nie jej poglądy. I robiła to także osoba która krytykuje jej fanatyzm a sam Marcin ma w awatarze zdjęcie piłkarza i od lat jeździ na mecze za granicę :) Już o tym pisałem, wychwalał swojego idola, bo tak to trzeba nazwać, jako wspaniałego gościa i to było super fajne. Twierdzenie Katarzyny, że kurdupel jest bardzo dobry, a jest, że strzela bramki, a strzela, że ma sukcesy, a ma, że zdobywa tytuły, a zdobywa, to jest wtedy fanatyzm...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 18:58

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):

Jara, skoro piszesz o moim fanatyzmie to proszę byś podał przykład, na czym polega. Bo być może będę musiała zredefiniować pojęcie fanatyzmu.
Równie dobrze ja mogę napisać, że ktoś jest szurnięty, bo jest i tyle.
Moj styl porównujesz do alechandro ? Nie widzę jego obcasow jeżeli chodzi o szyderę.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.04.2014 19:05

Ja nie napisałem o Twoim fanatyźmie. Napisałem, że fanatyzm jest zły. A co do cytatów, to jest cała dyskusja w wątku o LM i jej styl mi nie pasuje. I zauważ, że to ja zwróciłem Alejandro na to uwagę . I teraz żałuję. Nie warto było. Niech Cię zjedzą. Mnie zresztą też.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 14.04.2014 19:08

jara napisał(a): Niech Cię zjedzą. Mnie zresztą też.

Łeeeeeeee a mieliśmy się córwa coli napić :? bom Twoje nietrunkowe towarzystwo zasilił :mrgreen:

:mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2014 19:09

A kto ma mnie zjeść ? :) Przez monitor ? To byłoby dość niestrawne :)
Zdrowy rozsądek mi podpowiada , że to niemożliwe więc nie mam takich obaw :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 19:09

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a): mówienie o kimś pani blu albo jakaś pani z lekceważeniem wyczuwalnym na kilometr...

Ja to powiedziałem.
I nie było w tym grama lekceważenia, więc bądź łaskaw nie głosić swoich jedynie "słusznych i prawdziwych teorii".
Wątek o LM jest dla każdego, kto ma jakiekolwiek pojęcie o piłce nożnej , jak również tych, którzy chcą w sposób normalny o tym pogadać, więc mówienie, że to miejsce dla wybranych jest kolejną bzdurą.
Problemem jest to, ze się z Tobą tam nie zgodziłem, a nie można się nie zgadzać.
Niestety....można, a czasem nawet trzeba.

Na temat Pani Blu wypowiedziałem się tam i nie mam zamiaru dalej tego rozkminiać.

Twój upór wart jest zdecydowanie lepszej sprawy.
Zapomniałeś jedynie, że spierdolić można wszystko bardzo szybko.
Często w sposób nie do naprawienia.
Towarzystwo się wykrusza....zmierzch nastaje.

Mam więc nadzieje, że było warto.

EOT.

Oczywiście, że ty, nie mówiłem, że nie. I dla mnie to było bardzo lekceważące i pozwól mi posiadać, jak sam wielokrotnie to pisałeś, swoje zdanie. I pozwól, że będę głosił co mi sie podoba, chyba, ze jest to niezgodne z regulaminem, wtedy możesz zgłosić do moderacji. Mój upór jest mój i rzeczywiście w tym wypadku jest wart tego czego jest wart. To, że spierdolić można wszystko to widzę i odczuwam. Inni także.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 19:12

jara napisał(a): Nie warto było. Niech Cię zjedzą. Mnie zresztą też.

Warto jara. I zawsze można stanąć kością w gardle.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 19:13

garbowski napisał(a):
jara napisał(a): Niech Cię zjedzą. Mnie zresztą też.

Łeeeeeeee a mieliśmy się córwa coli napić :? bom Twoje nietrunkowe towarzystwo zasilił :mrgreen:

:mrgreen:

E no chyba nie tak do końca :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 19:19

jara napisał(a):Blaugrana uzywa tego samego stylu co Jej adwersarze i do niczego to nie prowadzi.

I tu jest różnica Jarek. W chwaleniu swojego i w deprecjonowaniu czegoś. Spotykam się z tym na co dzień choćby w robocie. Ci którzy do niczego nie doszli bo nie chcieli albo nie mieli możliwości płaczą w rękaw innym, że należy zabrać tym co mają więcej a nie monitują aby im dodać. I tak jest z kibicowaniem. Po co krzyczeć na trybunach Legła kurwa jak można krzyczeć Lech majster?
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 14.04.2014 19:19

No wiesz...dla towarzystwa to i Cygan dał się powiesić :oczko_usmiech: , ale już nigdy nie będzie jak przed 18 marca :mrgreen: ale za to faje poszły precz, jutro miesiąc.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.04.2014 19:21

garbowski napisał(a):No wiesz...dla towarzystwa to i Cygan dał się powiesić :oczko_usmiech: , ale już nigdy nie będzie jak przed 18 marca :mrgreen: ale za to faje poszły precz, jutro miesiąc.

No faje to spoko, bo palenie to głupota :) I jeszcze wpływa na innych :)
Wiele rzeczy nie będzie już takich jak kiedyś. :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone