Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 17.04.2014 22:36

m@rek napisał(a):rzadko tu zaglądam ale skorzystam
wesołych Świąt towarzystwu :)

Również Spokojnych :D
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 18.04.2014 07:03

garbowski napisał(a):Ło matko...Daruś, Stefan...no to się porobiło...dobrywieczór, inne również witam. :mrgreen:

Witam Andrzeju :!: , nie było mnie ale jestem, sorry ale nie ogarnąłem ci tematu czasy nie te się okazuje, kierowca mi zrezygnował bo coś mu tam badania nie poszły musiałem trochę pojeździć po UE, a co u ciebie jak zdrowie :!:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.04.2014 08:23

Hej :papa: ano zdrówko pomalutku wraca do normy, spoko z tą sprawą, daliśmy radę inaczej :oczko_usmiech:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.04.2014 18:49

jara napisał(a):Kuźwa, obiecałem..., a jutro już piątek.
Wieczór...

No i :?: :?: trzepie kolega :?: :mrgreen: :oczko_usmiech: Dobry wieczór Wszystkim Wielkopiątkowo :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.04.2014 18:56

garbowski napisał(a):
jara napisał(a):Kuźwa, obiecałem..., a jutro już piątek.
Wieczór...

No i :?: :?: trzepie kolega :?: :mrgreen: :oczko_usmiech: Dobry wieczór Wszystkim Wielkopiątkowo :mrgreen:

Już wytrzepał :boss: . I na myjce był :lol: Wieczór Wszystkim
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.04.2014 19:01

Za wielu to tu nas nie ma. :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.04.2014 19:03

garbowski napisał(a):Za wielu to tu nas nie ma. :oczko_usmiech:

Ale jakością nadrabiamy :lol:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.04.2014 19:08

Jakoś tak gupio się chwalić samemu :oops: ...myślałem że ktoś to napisze..ehhhhhh :mrgreen: :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.04.2014 19:21

garbowski napisał(a):Jakoś tak gupio się chwalić samemu :oops: ...myślałem że ktoś to napisze..ehhhhhh :mrgreen: :oczko_usmiech:

Ano widzisz, musimy sobie nawzajem komplementy prawić, ale to tak z przymrużeniem oka.
Pewno każdy jakoś zajęty robotą w domu, chociaż się nie przyzna :lol: . Bocian wyjechał, pewno zero netu, Ani się odezwie jak ogarnie porządki, reszta, myślę, też.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.04.2014 19:34

Ato czemu..ja tam wczoraj kiełbaskę biała zrobiłem, większa część upieczona i trochę będzie parzonej. Zakupy porobiłem, teraz gotują się jajca na sos tatarski który robię od lat, ale to dopiero jutro. Baby drożdżowe, wielkie jak domy stoją przede mną :mrgreen: , wędlinki też dziś popiekliśmy. Ja lubię te zamieszanie domowe przed świętami, fakt że bardziej te święta grudniowe lubię :mrgreen: a moje specjały to ziemniaki pieczone w oleju na Wigilię i ten sos tatarski na Wielkanoc. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.04.2014 19:40

jara napisał(a):.... Ani się odezwie jak ogarnie porządki, reszta, myślę, też.

Tak gwoli ścisłości to ani tu był, coś ze trzy dni temu, ale nawet "całuj psa w jaja" nikt nie napisał...

Oczywiście Wesołych życzę Wszystkim.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.04.2014 19:43

garbowski napisał(a):Ato czemu..ja tam wczoraj kiełbaskę biała zrobiłem, większa część upieczona i trochę będzie parzonej. Zakupy porobiłem, teraz gotują się jajca na sos tatarski który robię od lat, ale to dopiero jutro. Baby drożdżowe, wielkie jak domy stoją przede mną :mrgreen: , wędlinki też dziś popiekliśmy. Ja lubię te zamieszanie domowe przed świętami, fakt że bardziej te święta grudniowe lubię :mrgreen: a moje specjały to ziemniaki pieczone w oleju na Wigilię i ten sos tatarski na Wielkanoc. :mrgreen:

Co kraj to obyczaj. U mnie ziemniaki w Wigilię to te na obiad, gotowane, ze śledziami i śmietaną. Ja z kuchnią nie teges, moja tam miesza, więc nie wnikam
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 18.04.2014 19:45

anakin napisał(a):
jara napisał(a):.... Ani się odezwie jak ogarnie porządki, reszta, myślę, też.

Tak gwoli ścisłości to ani tu był, coś ze trzy dni temu, ale nawet "całuj psa w jaja" nikt nie napisał...

Oczywiście Wesołych życzę Wszystkim.

To chyba tak z prędkością kosmiczną przemkłeś :lol:
Oczywiście Wesołych i Spokojnych też.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 18.04.2014 19:45

To w końcu jak 8O 8O całować psinę czy wesołych...hmmmm :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.04.2014 19:51

jara napisał(a):To chyba tak z prędkością kosmiczną przemkłeś :lol:

Musi się schylałeś i nie zauważyłeś. :smo:
Bywa. :sm:
garbowski napisał(a):To w końcu jak 8O 8O całować psinę czy wesołych...hmmmm :oczko_usmiech:

A to jak już stryjenka uważa. :sm:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone